Voorspelling FC Twente – Ajax: verdubbel je inleg met een Amsterdamse zege!

Buitenkant van de Grolsch Veste, stadion van FC Twente

Na de komst van interim-trainer John Heitinga en de zeges op Excelsior en Cambuur is een crisis bij Ajax voorlopig afgewend. Een overwinning in de TOTO KNVB Beker op FC Twente – dat in de Eredivisie slechts drie punten minder heeft – zou nog meer lucht geven in Amsterdam. Slaagt Ajax daar ook in?

FC Twente – Ajax
Achtste finale TOTO KNVB Beker
9 februari 2023
18.45 uur, Grolsch Veste, Enschede

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De laatste confrontatie tussen FC Twente en Ajax ligt nog vers in het geheugen. Op 14 januari troffen de clubs elkaar in de Johan Cruijff Arena. De Tukkers waren veel beter, speelden het grootste gedeelte van de wedstrijd met een man meer, maar verzuimden de drie punten mee te nemen naar Enschede. Het werd 0-0. Op basis van die wedstrijd zal het vertrouwen bij Twente groot zijn. De formatie van Ron Jans zit alleen in een dalletje; al drie duels op rij kon het geen overwinning boeken. Ajax won juist twee wedstrijden op rij, hoewel daarbij moet worden aangetekend dat de opponenten ‘maar’ Excelsior en Cambuur waren. Toch denken wij dat het momentum bij de mannen van Heitinga ligt. Een mooie quotering van 2,00 voor een Ajax-zege.

WEDTIP
Ajax wint > 2,00

Iemand die de afgelopen maanden deelde in de malaise bij Ajax was Dusan Tadic. De aanvoerder kreeg ladingen kritiek te verwerken. Maar Alfred Schreuder en diens opvolger Heitinga bleven vertrouwen houden in de Serviër. Het is nog te vroeg om de concluderen dat Tadic weer in vorm is, maar hij vertolkte tegen Excelsior en Cambuur een belangrijke rol door de eerste treffer van de wedstrijd te maken. Beide keren resulteerde dat in een ruime overwinning. Maakt Tadic weer de eerste van de avond voor een winnend Ajax? Dan kun jij 10 keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Tadic scoort eerste doelpunt en Ajax wint > 10,00

Waar kun je FC Twente – Ajax zien op tv?

De wedstrijd tussen AZ en FC Utrecht is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?