Voorspelling FC Twente – Ajax: maakt landskampioen er weer (meer dan) drie in Enschede?

Erik ten Hag - TOTO

De tijd dat FC Twente – Ajax een heuse topper was, ligt al even achter ons. De laatste jaren scoren de Amsterdammers er lustig op los in de Grolsch Veste. Als de formatie van Erik ten Hag zondag weer uithaalt, kun je een lekker zakcentje verdienen!

FC Twente – Ajax
Eredivisie
22 augustus 2021
12.15 uur, Grolsch Veste, Enschede

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

In de strijd om de Johan Cruijff Schaal kende Ajax een valse start van het seizoen. PSV gaf de landskampioen een lesje in effectiviteit: 0-4. Om weer wat vertrouwen te tanken mochten de Amsterdammers niet klagen met NEC als tegenstander in de openingsronde van de Eredivisie. De promovendus werd met speels gemak aan de kant gezet: 5-0. Dusan Tadic nam twee goals voor zijn rekening, waaronder de laatste van de avond. Herhaalt de Serviër dat kunstje?

WEDTIP
Tadic scoort laatste doelpunt > 4,30

Dat Ajax veel scoort in Enschede – de laatste drie edities van deze wedstrijd elf goals in totaal – wil niet perse zeggen dat het de wedstrijden makkelijk wint. Zo eindigde Twente – Ajax in 2017 in 3-3. Ook nu achten wij de landskampioen in staat om minimaal drie goals te maken, alleen zal dat nu wel genoeg zijn voor de zege tegen een Twente dat nog niet helemaal op elkaar ingespeeld lijkt. Komen die drie goals inderdaad, dan is de volgende handicap-wedoptie een interessante!

WEDTIP
Ajax wint met handicap -2 > 2,64

Waar kun je FC Twente – Ajax zien op tv?

De wedstrijd FC Twente – Ajax is zondagmiddag vanaf 12.15 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!