Voorspelling FC Twente – Cukaricki: formaliteit voor Tukkers?

FC Twente | TOTO

FC Twente verdedigt in de derde voorronde van de Conference League een 3-1 voorsprong op Cukaricki. Met nog een thuiswedstrijd voor de boeg lijkt niks een Europees vervolg in de weg te staan. Gaat Twente vol gas of gooit de ploeg van Ron Jans het duel al vroeg in het slot?

FC Twente – FK Cukaricki
Derde voorronde Conference League
11 augustus 2022
19.00 uur, Grolsch Veste, Enschede

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Ondanks de 1-3 overwinning in Servië proefde je toch een beetje gemengde gevoelens bij Twente. Voor een Europese uitwedstrijd een prima uitslag, maar de Tukkers verzuimden in de tweede helft door te drukken, en Cukaricki daarmee de definitieve nekslag te geven. Waar Twente zich aan vast kan houden, was dat het na de tegentreffer geen serieuze kans meer weggaf. Achterin de rijen gesloten houden, en snel op voorsprong komen zodat Cukaricki geen hoop meer krijgt. Dat lijkt het ideale scenario voor de thuisploeg.

WEDTIP
FC Twente op voorsprong tussen minuut 1 en 10 > 4,70

Hij beleefde afgelopen seizoen zijn absolute doorbraak bij ADO Den Haag: Sem Steijn. De aanvallende middenvelder vormde een koningskoppel met Thomas Verheijdt. De 20-jarige Hagenaar maakte, met de play-offs meegerekend, achttien doelpunten. Met ADO miste Steijn op een haar na promotie naar de Eredivisie, maar hij mag bij Twente alsnog zijn kunsten vertonen op het hoogste niveau. Hij was dit weekend al goud waard voor zijn nieuwe club. In de blessuretijd van het duel met NEC maakte Steijn de winnende treffer. Verschijnt hij donderdag weer op het scorebord voor een winnend Twente? Dat levert je dan bijna drie keer je inleg op!

WEDTIP
Sem Steijn scoort en wint > 2,80

 

Waar kun je FC Twente – FK Cukaricki zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Twente FK Cukaricki is donderdag vanaf 19.00 live te volgen op RTL7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?