Voorspelling FC Twente – PSV: 8x je inleg bij opnieuw een doelpuntrijk gelijkspel

Grolsch Veste FC Twente - TOTO

In de Eredivisie staat er voorlopig geen maat op PSV. De eerste vier wedstrijden werden gewonnen en in ieder duel scoorden de Eindhovenaren minstens vier keer. Maar van serieuze tegenstand was nog geen sprake. Op bezoek bij FC Twente gaat PSV voor het eerst deze competitie echt getest worden.

FC Twente – PSV
Eredivisie
3 september 2022
18.45 uur, Grolsch Veste, Enschede

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Aan een mooi rijtje zal zaterdag in ieder geval een einde komen. PSV scoorde vier keer in de eerste wedstrijd, vijf keer in de tweede, zes keer in de derde en zeven keer in de vierde, afgelopen woensdag tegen FC Volendam. Acht keer scoren bij FC Twente, het moet wel héél raar lopen wil dat gebeuren. Toch verwachten we wel veel doelpunten in Enschede. Beide clubs beschikken over genoeg scorend vermogen, iets wat ook vorig seizoen het geval was. Toen werd het 3-3. Ook de twee edities daarvoor eindigden gelijk. We zetten daarom in op een gelijkspel en combineren dat met minstens drie doelpunten. Je pakt er ruim acht keer je inleg mee!

WEDTIP
Gelijkspel en over 2,5 doelpunten > 8.20

Grote man de afgelopen wedstrijden bij de ploeg van Ruud van Nistelrooij is Xavi Simons. De behendige middenvelder speelde tegen FC Volendam als valse spits en scoorde net als tegen Excelsior twee keer. Had je onze wedtip in de voorbeschouwing voor het duel van PSV met Volendam gevolgd, had je liefst tien keer je inleg gepakt! Verwachten we weer twee treffers van Simons in Enschede? Het zou een prestatie van formaat zijn. Daarom verbreden we de wedoptie een beetje. Wie nog steeds van de partij is bij PSV, is Cody Gakpo. Ondanks voldoende buitenlandse interesse bleef de aanvaller in Eindhoven. Scoort Simons of Gakpo zaterdag twee keer tegen FC Twente? 6,5 keer je inleg is voor jou!

WEDTIP
Cody Gakpo of Xavi Simons scoort twee keer of meer > 6.50

Waar kun je FC Twente – PSV zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Twente en PSV is zaterdagavond vanaf 18.45 uur te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!