Voorspelling FC Zürich – PSV: eerste driepunter voor Eindhovenaren?

FC Zürich - TOTO

Voor PSV staat donderdag pas de tweede wedstrijd in de Europa League op het programma. Het vorige duel met Arsenal werd afgelast vanwege de uitvaart van koningin Elizabeth. De ploeg van Ruud van Nistelrooij speelde al gelijk tegen Bodø/Glimt. Kan het tegen FC Zürich de eerste zege pakken?

FC Zürich – PSV
Poulefase Europa League
6 oktober 2022
18.45 uur, Letzigrund, Zürich (Zwi)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Afgelopen weekend kreeg PSV een onverwachte draai om de oren. Uit bij Cambuur, dat pas één keer had gewonnen, liepen de Brabanders pijnlijk tegen de lamp. Het werd 3-0 voor de club uit Leeuwarden. Het was tekenend voor de wisselvallige weken van PSV. Er werd knap met 4-3 van Feyenoord gewonnen, maar er was ook een nederlaag tegen FC Twente en tegen Bodø/Glimt stond er een magere 1-1 op het scorebord. Het is dus lastig te bepalen waar dit team precies staat. Toch mag winnen van Zürich geen probleem vormen. De Zwitsers verloren beide groepswedstrijden in de Europa League, en staan in de eigen competitie stijf onderaan met nul overwinningen na negen duels.  We verwachten wel een doelpunt van de thuisploeg, dus dan is de volgende wedtip erg interessant!

WEDTIP
PSV wint en beide teams scoren > 2,75

Laten we de recente prestaties van PSV eens onder de loep nemen. Opvallend is dat de mannen van Van Nistelrooij vaak pas na rust op stoom komen. De 1-0 tegen RKC viel pas diep in blessuretijd en ook de gelijkmaker tegen Bodø/Glimt werd pas na de pauze gemaakt. Van de laatste veertien PSV-goals vielen er negen in het tweede bedrijf. Het zou dus heel goed kunnen dat Zürich eerst gelijke tred houdt, en dat de Eindhovenaren pas in een latere fase van de wedstrijd toeslaan. Dan kan de optie Halftime/Fulltime een leuke zijn. Het geeft ook nog eens een lekkere quotering!

WEDTIP
Halftime/Fulltime: Gelijkspel/PSV > 4,35

Waar kun je FC Zürich – PSV zien op tv?

De wedstrijd tussen FC Zürich en PSV is donderdagavond vanaf 18.45 uur uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?