Voorspelling Feyenoord – AZ: bijna vijf keer je inleg bij Rotterdamse winst in doelpuntrijke topper!

De Kuip - TOTO

Met Feyenoord en AZ staan zondagmiddag in de Kuip twee clubs in bonus tegenover elkaar. Beide clubs wonnen midweeks in de Conference League en koersen rechtstreeks af op overwintering in het nieuwe Europese toernooi. Wie wint het onderlinge duel in de Eredivisie?Feyenoord – AZ
Eredivisie
7 november 2021
16.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESBeide clubs hebben na vier Europese wedstrijden tien punten en het moet raar lopen wil dat niet genoeg zijn voor een plek in de knock-outfase. Feyenoord versloeg opnieuw Union Berlin, de nummer zes van de Bundesliga, een nieuwe bevestiging dat Arne Slot het prima voor elkaar heeft in Rotterdam. AZ won van het zwakke CFR Cluj, en blijft zo in Europa beter presteren dan in de Eredivisie, waar wisselvalligheid nog altijd troef is.

En dus verwachten we zondag een overwinning voor Feyenoord. Eentje met veel doelpunten, als we afgaan op de historie. In de laatste tien edities van Feyenoord-AZ in alle competities vielen altijd minstens drie treffers. In zeven gevallen zelfs minstens vier en het gebeurde maar één keer dat één van de twee teams niet tot scoren kwam. Wint Feyenoord in een doelpuntrijke wedstrijd, dan kun jij bijna vijf keer je inleg pakken!

WEDTIP
Betbuilder: Feyenoord wint, beide teams scoren en meer dan 3,5 doelpunten > 4.60

Waar kun je Feyenoord – AZ zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – AZ is zondagmiddag vanaf 16.45 uur live te zien op ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!