Voorspelling Feyenoord – FC Drita: breekt Feyenoord nu wel door de muur?

Feyenoord - TOTO

Een week geleden beet Feyenoord zich in Kosovo stuk op FC Drita, met een 0-0 uitslag als gevolg. En dat betekent dat de Rotterdammers het verschil donderdag in de Kuip zullen moeten maken!

Feyenoord – FC Drita
Voorronde Europa Conference League
29 juli 2021
20.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Feyenoord kreeg in Pristina de bal van FC Drita, dat zich rond de eigen 16-meter ingroef. Het vele balbezit leidde niet tot grote kansen. Pas na de hervatting werden de Rotterdammers via Tyrell Malacia echt gevaarlijk en Guus Til kreeg na een uur spelen de grootste kans; de middenvelder schoof na een uur spelen een opgelegde kans naast. In blessuretijd raakte invaller Antonucci nog de paal. Slechts drie grote kansen tegen het bescheiden FC Drita, trainer Arne Slot toonde zich na afloop dan ook enorm teleurgesteld. In de Kuip zal het spelbeeld donderdag niet anders zijn, en dan mogen we aannemen dat Feyenoord tot meer kansen gaat komen. Al tankten de Rotterdammers zondag in de oefenwedstrijd tegen PAOK (1-2 nederlaag) niet bepaald veel vertrouwen. Feyenoord is het aan zijn stand verplicht te winnen van FC Drita en wij gaan voor een regelmatige zege.

WEDTIP
Feyenoord wint met 1-0, 2-0 of 3-0 > 2.45

Waar kun je Feyenoord – FC Drita zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – FC Drita is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.15 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!