Voorspelling Feyenoord – FC Groningen: geen problemen verwacht voor de koploper

Supporters van Feyenoord juichen na een doelpunt in De Kuip in Rotterdam

Na een reeks waarin de topwedstrijden elkaar in hoog tempo opvolgden, heeft Feyenoord deze weken een iets minder zwaar schema. Na de uitwedstrijd tegen Fortuna Sittard vorige week volgt een thuiswedstrijd tegen FC Groningen, de nummer zeventien van de Eredivisie. Veel problemen voor Feyenoord verwachten we dan ook niet zaterdagavond.

Feyenoord – FC Groningen
Eredivisie
4 maart 2023
20.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Eindelijk smaakte FC Groningen het zoet van een overwinning weer eens. Excelsior werd op eigen veld vorige week overtuigend met 3-0 verslagen. Of daarmee de enorme sportieve crisis bij de Groningers ten einde is? Feit is dat de ploeg van Dennis van der Ree in de laatste vier wedstrijden meer punten pakte (vijf) dan in de dertien wedstrijden daarvoor (vier). Maar in die recente serie wedstrijden verloor FC Groningen ook kansloos met 6-0 bij PSV. De Trots van het Noorden lijkt de weg omhoog te hebben gevonden, maar in De Kuip verwachten we gewoon een ruime nederlaag.

WEDTIP
Feyenoord aantal doelpunten over 3,5 > 3.00

Dat verwachten we niet alleen omdat FC Groningen een zwak seizoen doormaakt, maar natuurlijk ook omdat Feyenoord ijzersterk is. Midweeks werd via een 0-1 overwinning bij SC Heerenveen de halve finales van de TOTO KNVB Beker bereikt. Het was alweer de zestiende wedstrijd op rij in alle competities waarin Feyenoord ongeslagen bleef. In die reeks speelde de ploeg van Arne Slot onder andere tegen Lazio, Ajax, PSV, FC Twente en AZ. In de Eredivisie verloor Feyenoord pas één keer, in september op bezoek bij PSV. Bij de Rotterdammers manifesteert Santiago Gimenez zich steeds meer als vaste spits. De Mexicaan scoorde vijf keer in de laatste zeven duels. Prikt Gimenez tegen FC Groningen van binnen het doelgebied? Je pakt er ruim vier keer je inleg mee!

WEDTIP
Gimenez scoort van binnen doelgebied (5 mtr) > 4.25

Waar kun je Feyenoord – FC Groningen zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Groningen is zaterdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?