Voorspelling Feyenoord – FC Luzern: 9 keer je inleg als Til weer 2 keer scoort!

Feyenoord - TOTO

Het chagrijn na het teleurstellende tweeluik met FC Drita maakte bij Feyenoord de laatste weken plaats voor voorzichtig optimisme. Kan het die lijn doortrekken in de return tegen FC Luzern? TOTO Extra denkt van wel!

Feyenoord – FC Luzern
Voorronde Conference League
12 augustus 2021
20.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Tegen de Kosovaarse runner-up lukte in twee wedstrijden bar weinig bij Feyenoord, dat uiteindelijk de handen dicht mocht knijpen dat een blamage achterwege bleef. En ook in de oefenwedstrijd tegen het gedegradeerde ADO Den Haag, tussen de twee ontmoetingen met FC Drita door, maakte Feyenoord weinig indruk. Maar in de heenwedstrijd tegen FC Luzern kreeg de ploeg van Arne Slot ineens de geest. De Zwitsers werden op een 0-3 nederlaag getrakteerd. En afgelopen zondag zorgde Feyenoord voor een enorme stunt door Spaans kampioen Atlético Madrid in een oefenwedstrijd met 2-1 te verslaan. Het zal voor een enorme boost in Rotterdam-Zuid hebben gezorgd. Wij verwachten opnieuw een ruime zege voor Feyenoord en als deze net zo ruim is als in de heenwedstrijd, pak jij bijna 3,5 keer je inleg met deze wedtip!

WEDTIP
Feyenoord wint met handicap -2 > 3.37

Grote man bij Feyenoord in de openingsfase van het seizoen is natuurlijk Guus Til. De van Spartak Moskou overgekomen middenvelder maakte vijf van de zes Rotterdamse doelpunten in het kwalificatietoernooi van de Conference League. In de return tegen FC Drita was Til met drie treffers de grote man en in Luzern tekende de oud-speler van AZ voor de eerste twee doelpunten. In twee van de drie Europese wedstrijden dit seizoen maakte Til dus minstens twee doelpunten en dus is dat ook voor de thuiswedstrijd tegen Luzern een interessante wedoptie. Bij een ruime overwinning van Feyenoord is de kans dat de aanvallende middenvelder scoort natuurlijk sterk aanwezig. Maakt hij er wéér meer dan één, dan staat daar een mooie quotering van 9,00 tegenover!

WEDTIP
Til scoort 2 goals of meer > 9.00

Waar kun je Feyenoord – FC Luzern zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – FC Luzern is donderdagavond live te zien op ESPN. De wedstrijd begint om 20.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!