Voorspelling Feyenoord – FC Twente: wordt het voor de vijfde keer in drie jaar een gelijkspel?

De Kuip - TOTO

In de Eredivisie hebben we met een beetje goede wil op het moment te maken met een top-5, en twee ploegen uit die top-5 nemen het zondag tegen elkaar op. In De Kuip is het voor Feyenoord en FC Twente voorlopig afhaken of aanhaken!

Feyenoord – FC Twente
Eredivisie
9 oktober 2022
14.30 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Feyenoord verzuimde afgelopen donderdag goede zaken te doen in de Europa League. Bij rust leidden de Rotterdammers uit bij FC Midtjylland nog met 0-2 maar na een zwakke tweede helft moest genoegen genomen worden met een 2-2 gelijkspel. Ook in de Eredivisie liet Feyenoord vorige week dure punten liggen. Bij NEC werd het 1-1, bij winst had de ploeg van Arne Slot de tweede plaats gegrepen. Nu is Feyenoord vierde, met één punt voorsprong op nummer vijf FC Twente.

De Tukkers zijn weer helemaal terug in de subtop van de Eredivisie. Dat de ploeg van Ron Jans weer een ploeg is om rekening mee te houden merkten PSV (3-1) en AZ (1-1) eerder dit jaar al. Feyenoord ondervond dat de afgelopen jaren ook. Van de zes officiële wedstrijden sinds 2019 won Feyenoord er maar eentje; vier keer werd het gelijk en op de laatste speeldag van vorig seizoen won FC Twente in De Kuip. Krijgen we dit jaar weer een gelijkspel?

WEDTIP
Een gelijkspel > 4.05

Waar kun je Feyenoord – FC Twente zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en FC Twente is zondagmiddag vanaf 14.30 uur uur live te zien op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?