Voorspelling Feyenoord – Fortuna: blijven Rotterdammers in spoor Ajax?

Feyenoord - TOTO

Feyenoord kan zondag weer op één puntje van koploper Ajax komen. Dan moet het wel zien te winnen van Fortuna Sittard, dat een na laatste staat in de Eredivisie. Deze klus moet te klaren zijn voor de Rotterdammers. Daarom geven wij je wat interessante wedtips voor een zege van de thuisploeg!Feyenoord – Fortuna Sittard
Eredivisie
5 december 2021
16.45 uur, de Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIESHet gaat af en toe met hangen en wurgen, maar Feyenoord doet volop mee om de landstitel. Deze week was wel illustratief voor dat ‘hangen en wurgen’. Uit bij FC Twente werd het een bloedeloze 0-0. De inhaalwedstrijd tegen Heracles Almelo was ook geen hoogstaand duel. De formatie van Arne Slot haalde uiteindelijk wel de drie punten binnen: 2-1. De twee Feyenoord-goals werden gemaakt door Luis Sinisterra. De Colombiaan heeft de vorm aardig te pakken. In de laatste drie Eredivisiewedstrijden scoorde hij drie keer en gaf ook nog een assist. Laat Sinisterra ook tegen Fortuna van zich horen?

WEDTIP
Sinisterra scoort meer dan Fortuna > 3,60Feyenoord treft met Fortuna een geplaagde club. De Limburgers verloren al vijf duels op rij. Daarin was het aantal tegengoals niet mals. Zeventien keer (!) moest doelman Yanick van Osch vissen in die reeks. Het ligt dus voor de hand dat Feyenoord ook geen spaan heel laat van Fortuna. Als de Rotterdammers met drie doelpunten of meer verschil winnen, kun jij je inleg ruim verdubbelen! Deze wedtip laat je toch niet links liggen?

WEDTIP
Feyenoord wint met 3 of meer goals verschil > 2,24

Waar kun je Feyenoord – Fortuna Sittard zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – Fortuna Sittard wordt zondag vanaf 16.45 uur live uitgezonden op het hoofdkanaal van ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!