Voorspelling Feyenoord – sc Heerenveen: halen Rotterdammers weer uit?

De Kuip - TOTO

Na één speelronde is Feyenoord de trotste koploper van de Eredivisie. Afgelopen weekend won de formatie van Arne Slot met maar liefst 2-5 bij Vitesse. Kunnen de Rotterdammers in hun eerste thuiswedstrijd van het seizoen tegen sc Heerenveen ook uithalen?

Feyenoord – sc Heerenveen
Eredivisie
13 augustus 2022
21.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Van alle Eredivisieclubs maakte Feyenoord de meeste indruk in de eerste speelronde. Dat terwijl er tijdens de zomerstop nog twijfels waren. Dat de finale van de Conference League werd behaald was natuurlijk fantastisch, maar door dat succes kwam er flink wat interesse voor Feyenoord-spelers. Luis Sinisterra, Cyriel Dessers, Tyrell Malacia, Marcos Senesi. Zomaar wat belangrijke namen die de deur van De Kuip achter zich sloten. De Rotterdammers wisten het vertrek van al die sterkhouders aardig op te vangen. Onder andere Javairo Dilrosun (Hertha BSC) en Danilo (Ajax) kwamen de gelederen versterken. Laatstgenoemde bewees direct zijn meerwaarde door twee keer te scoren tegen Vitesse. Lukt hem dat ook tegen Heerenveen?

WEDTIP
Danilo scoort in beide helften > 8,50

Als we kijken naar de recente geschiedenis tussen Feyenoord en Heerenveen valt op dat het publiek nooit verlegen zit om goals. In de laatste vijf edities van deze confrontatie werd minimaal drie keer gescoord. Ook zaterdagavond verwachten wij daarom weer de nodige doelpunten. Feyenoord zal voor het thuispubliek wat willen laten zien. Daarom voorspellen wij een ruime overwinning voor de formatie van Slot.

WEDTIP
Feyenoord wint en Over 3,5 goal > 2,35

 

Waar kun je Feyenoord – sc Heerenveen zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en sc Heerenveen is zaterdag vanaf 21.00 live te volgen op ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?