Voorspelling Feyenoord – Midtjylland: worden de Denen in De Kuip wél verslagen?

De Kuip - TOTO

In groep F van de Europa League heeft koploper Feyenoord evenveel punten als hekkensluiter Sturm Graz. Oftewel, alle clubs staan op vier punten. Het kan in deze poule dus nog alle kanten op. De Rotterdammers hopen donderdagavond wel een belangrijke stap te zetten naar de volgende ronde door nummer twee FC Midtjylland te verslaan.

Feyenoord – Midtjylland
Poulefase Europa League
13 oktober 2022
18.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Vorige week stonden Feyenoord en Midtjylland ook tegenover elkaar. In het Deense Herning kwam de ploeg van Arne Slot op 0-2. Die voorsprong werd vijf minuten voor tijd weggegeven, toen Juninho de 2-2 maakte. Een hard gelag voor Feyenoord, dat nu nog volop aan de bak moet om ook na het WK in de Europa League actief te blijven. Ook overwintering in de Conference League (derde plek in de poule) is nog allerminst zeker. Er wordt nog te wisselvallig gepresteerd om te verwachten dat de Rotterdammers wel even winnen van Midtjylland. Maar met ondersteuning van het Legioen moet het Feyenoord wel lukken om in ieder geval een kleine overwinning binnen te slepen.

WEDTIP
Feyenoord wint met 2-1 > 6,75

Dat Midtjylland geen kleine club is, heeft Feyenoord vorige week aan den lijve ondervonden. De laatste weken verkeert de formatie van trainer Albert Capellas sowieso in prima vorm. In alle competities hebben de Denen al zes wedstrijden op rij niet verloren. In die reeks zaten onder andere de 5-1 zege op Lazio Roma in de Europa League en een 2-1 overwinning op FC Kopenhagen, dat Manchester City dinsdag op 0-0 hield. Onze voorspelling is dan ook dat Midtjylland zich in de Kuip niet naar de slachtbank laat leiden. Wint de drievoudig Deens kampioen een van beide helften? Dan pak jij zo’n 2,5 keer je inleg!

WEDTIP
Midtjylland wint een van beide helften > 2,65

Waar kun je Feyenoord – Midtjylland zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en Midtjylland is donderdagavond vanaf 18.45 uur uur live te zien op Veronica en ESPN 2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?