Voorspelling Feyenoord – PEC Zwolle: koploper Eredivisie moet makkelijk kunnen winnen

De Kuip - TOTO

Voor Feyenoord rolde een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle uit de koker bij de loting voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker. De koploper van de Eredivisie ontvangt daarmee de nummer twee van de Keuken Kampioen Divisie en op papier moet dat geen problemen opleveren voor de Rotterdammers!

Feyenoord – PEC Zwolle
2e ronde TOTO KNVB Beker
12 januari 2023
21.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Natuurlijk, het is de TOTO KNVB Beker en dan weet je dat een goede verrassing nooit ver weg is, maar een bekerstunt van PEC Zwolle in De Kuip? We zien het niet gebeuren. Ook niet nu Feyenoord niet al te best aan de tweede seizoenshelft is begonnen. Op bezoek bij FC Utrecht sleepte de herfstkampioen pas in de absolute slotfase een punt uit het vuur. Alireza Jahanbakhsh schoot in de 90e minuut de 1-1 binnen en omdat ook Ajax, PSV én AZ gelijkspeelden bleef de schade voor Feyenoord beperkt. Bij tegenstander PEC Zwolle was het vrijdagavond feest. Door een late overwinning op Almere City (3-2) en puntenverlies van koploper Heracles Almelo verkleinde PEC de achterstand op Heracles niet alleen tot drie punten, ook won het de tweede periode. PEC reist dus met een goed gevoel af naar Rotterdam, maar met een goed gevoel alleen win je niet in De Kuip. Het krachtsverschil is normaliter te groot. De laatste keer dat Feyenoord een eerstedivisionist ontving in het bekertoernooi was in 2020, toen NAC met een 7-1 nederlaag terug naar Breda werd gestuurd. Een reguliere ruime overwinning voor Feyenoord levert je drie keer je inleg op.

WEDTIP
Feyenoord wint met handicap -2.0 > 3.00

Waar kun je Feyenoord – PEC Zwolle zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en PEC Zwolle is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op het open kanaal van Fox en het hoofdkanaal van ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?