Voorspelling Feyenoord – SC Cambuur: worden Rotterdammers medekoploper?

De Kuip - TOTO

Het staat erg dichtbij elkaar in de top van de Eredivisie. Nummer drie Feyenoord kan door een overwinning op SC Cambuur zomaar de (gedeelde) koppositie grijpen. Slagen de mannen van trainer Arne Slot daar ook in?

Feyenoord – SC Cambuur
Eredivisie
10 november 2022
20.00 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Feyenoord heeft een uitstekende week achter de rug. Dankzij een overwinning op Lazio Roma plaatste het zich als groepswinnaar voor de knock-outfase van de Europa League. Een paar dagen later profiteerden de Rotterdammers optimaal van misstappen van Ajax, FC Twente en AZ. Zelf won Feyenoord namelijk bij FC Volendam. Er wordt nu een derde plek op de ranglijst ingenomen met 27 punten. Koploper PSV heeft er 30. Een zege op Cambuur is dus genoeg om op gelijke hoogte te komen met de Eindhovenaren. En wij verwachten dat die overwinning er wel gaat komen. De Friezen kwamen in Eredivisie-verband acht keer op bezoek in de Kuip. Nog nooit wist de club uit Leeuwarden een punt te pakken. Bovendien heeft Cambuur al vier duels op rij niet gewonnen. Het is inmiddels afgezakt naar de voorlaatste plaats. We hebben voor deze wedstrijd een hele fijn Price Boost voor je uitgezocht!

WEDTIP
Price Boost: Feyenoord wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 4,25

Waar kun je Feyenoord – SC Cambuur zien op tv?

De wedstrijd tussen Feyenoord en SC Cambuur is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op het hoofdkanaal van ESPN. De voorbeschouwing begint om 19.30 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?