Voorspelling Feyenoord – Sturm Graz: scoort Giménez ook tegen Sturm Graz weer?

Overzicht van de Kuip, stadion van Feyenoord in Rotterdam

Na het debacle in Rome tegen Lazio wacht Feyenoord in de tweede wedstrijd van de Europa League direct al een belangrijk potje. Om het zicht op overwintering in de Europa League niet al direct uit het zicht te verliezen moeten de Rotterdammers donderdag in de Kuip eigenlijk wel winnen van Sturm Graz!

Feyenoord – Sturm Graz
Europa League
15 september 2022
18.45 uur, De Kuip, Rotterdam

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Feyenoord werd tegen Lazio compleet overlopen in de eerste helft. De ploeg van Arne Slot mocht de handen dichtknijpen dat het bij rust slechts 3-0 stond, een stand die na krap een halfuur spelen al bereikt was. Na rust nam de thuisploeg wat gas terug en kon Feyenoord de stand met twee doelpunten nog een beetje draaglijk maken. De finalist van de Conference League van vorig jaar werd afgeschminkt en zal tegen Sturm Graz azen op eerherstel. De Oostenrijkers begonnen wel goed aan de Europa League door met 1-0 van FC Midtjylland te winnen. Met een overwinning doet Feyenoord dus goede zaken voor plek twee in Groep F. Tegen Roma was Santiago Giménez twee keer trefzeker. De Mexicaanse spits wordt door Slot vooralsnog als invaller gebruikt, en toont zich behoorlijk trefzeker in die invalbeurten. Giménez speelde alles bij elkaar net iets meer dan negentig minuten voor Feyenoord en scoorde daarin al vier keer. Scoort hij donderdag opnieuw en wint Feyenoord met 2-0, 2-1 of 3-0? Zes keer je inleg is voor jou!

WEDTIP
Giménez scoort en wint 2-0, 2-1 of 3-0 > 6.00

Giménez scoorde ook in de stadsderby tegen Sparta, afgelopen zondag, en deed dat net als zijn twee treffers in Rome in de tweede helft. Feyenoord toont zich dit seizoen opvallend productief in het tweede bedrijf. In de laatste vijf wedstrijden scoorden de Rotterdammers veertien keer waarvan tien keer na rust. Het zegt iets over de fysieke kracht van Feyenoord en het geduld waarmee het aanvalt. Dat geduld zal Feyenoord tegen Sturm Graz, dat ongetwijfeld niet naar de Kuip zal komen om lekker aan te vallen, ook moeten zien te betrachten. Maakt Feyenoord er ook nu weer twee na rust? Je verdubbelt er ruim je inleg mee.

WEDTIP
2e helft aantal doelpunten Feyenoord +1,5 > 2.36

Waar kun je Feyenoord – Sturm Graz zien op tv?

De wedstrijd Feyenoord – Sturm Graz is donderdagavond vanaf 18.45 uur live te zien bij Veronica en ESPN2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?