Spanje – Frankrijk: gelijk opgaande strijd verwacht!

Frankrijk - TOTO

De finale van de Nations League gaat tussen erkende grootmachten Spanje en Frankrijk. De Spanjaarden rekenden in de halve finale knap af met Europees kampioen Italië. De Haantjes versloegen België vanuit geslagen positie. Krijgen we in Milaan weer een spektakelstuk voorgeschoteld?Spanje – Frankrijk
Finale Nations League
10 oktober 2021
20.45 uur, San Siro, Milaan (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESSpanje wist dat het een zware kluif had aan thuisland Italië. Niet alleen Europees kampioen, maar ook nog eens 37 wedstrijden op rij ongeslagen. De ploeg van bondscoach Luis Enrique kwam op voorsprong via Ferran Torres en werd vlak voor rust nog eens in het zadel geholpen door een rode kaart voor Leonardo Bonucci. Na de pauze scoorde Torres nogmaals. De tegengoal van de Azzurri deerde Spanje niet meer. La Roja treft met Frankrijk een land dat misschien niet meer op een finaleplek had gerekend, nadat België in de halve eindstrijd een 2-0 voorsprong nam. Dankzij doelpunten van Karim Benzema, Kylian Mbappé en Theo Hernandez trokken de Haantjes alsnog aan het langste eind. Eigenlijk dus twee onverwachte teams in de finale. Gezien de quoteringen is er niet echt een duidelijke favoriet. Het zou ons niks verbazen als er na negentig minuten een gelijkspel op het scorebord staat. Als zowel Spanje als Frankrijk weer minimaal twee keer scoort, kan het ook nog eens een doelpuntrijke remise worden!

WEDTIP
Gelijkspel en Over 2,5 goal > 13,25

Waar kun je Spanje – Frankrijk zien op tv?

De wedstrijd Spanje – Frankrijk is zondagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport Select.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!