Voorspelling FK Cukaricki – FC Twente: Tukkers wachten een troosteloze ambiance

FC Twente | TOTO

Met FK Cukaricki rolde bij de loting voor de voorronde van de Conference League een grote onbekende uit de koker voor FC Twente. De Servische nummer drie van het afgelopen seizoen plaatste zich voor de zesde keer voor Europees voetbal, maar kwam nooit door de voorrondes. En het moet wel gek lopen wil dat dit keer wél lukken.

FK Cukaricki – FC Twente
Derde voorronde Conference League
4 augustus 2022
20.00 uur, Partizanstadion, Belgrado

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Dat is nog niet eens zozeer omdat we verwachten dat FC Twente een maatje te groot gaat zijn voor Cukaricki. De winnaar van deze tweestrijd wacht namelijk in de play-offs mogelijk een treffen met Fiorentina. Ook voor de ploeg van Ron Jans geen prettig vooruitzicht, al is het natuurlijk wel een prachtig affiche.

Maar voor het zover is moet FC Twente dus eerst afrekenen met de Servische subtopper, en vooral de setting zal donderdagavond niet heel inspirerend zijn. Cukaricki is bepaald geen publiekstrekker in Belgrado, waar de aandacht toch vooral naar Partizan en Rode Ster gaat. Vorig seizoen vonden gemiddeld 226 mensen per thuiswedstrijd hun weg naar het eigen Cukarickistadion. En voor de coronapandemie lag dat aantal met zo’n 750 niet veel hoger.

Omdat het stadion niet voldoet aan de eisen van de UEFA, zag Cukaricki zich genoodzaakt uit te wijken naar het Partizanstadion. Capaciteit: 30.000 toeschouwers. In de troosteloze ambiance die het lege stadion zal bieden ligt een uitglijder voor FC Twente op de loer. Een gelijkspel na een achterstand levert je bijna negen keer je inleg op.

WEDTIP
Een gelijkspel en FK Cukaricki scoort het eerste doelpunt > 8.80

 

Waar kun je FK Cukaricki – FC Twente zien op tv?

De wedstrijd tussen FK Cukaricki en FC Twente is donderdag vanaf 20.00 live te volgen op RTL7. De voorbeschouwing begint een halfuurtje eerder.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?