Voorspelling Fortuna – Ajax: verdubbel je inleg met handicap op Ajax!

Fortuna Sittard fans - TOTO

De tijden dat de meeste clubs wel ‘even’ de drie punten kwamen ophalen bij Fortuna Sittard lijken voorbij. De Limburgers zijn hyper ambitieus, getuige onder meer het aantrekken van Burak Yilmaz. De Turkse superster is er tegen Ajax waarschijnlijk niet bij. Betekent dat dat de landskampioen ‘ouderwets’ simpel wint?

Fortuna Sittard – Ajax
Eredivisie
6 augustus 2022
16.30 uur, Fortuna Sittard Stadion

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het was deze zomer dé transferstunt. Burak Yilmaz naar Fortuna Sittard? De erkende Turkse topschutter die opeens te bewonderen is in de krochten van de Eredivisie? Nee, het bleek geen grap. De Turkse eigenaren van Fortuna schotelden de voormalig speler van onder andere Besiktas, Galatasaray en Lille een dermate mooi plan voor dat hij de uitdaging wel wilde aangaan. Het tekent de ambities van de Limburgse club. Het spelersbudget is flink omhoog gegaan, waardoor er zelfs transfersommen van een miljoen euro (Rodrigo Guth) betaald kunnen worden. Strijden tegen degradatie is niet langer het credo; linker rijtje of zelfs meer. We denken dat Ajax voor Fortuna nog te vroeg in het seizoen langskomt om het de Amsterdammers serieus lastig te maken. En Yilmaz staat vermoedelijk niet op het wedstrijdformulier. Onze voorspelling is daarom een ruime zege voor Ajax.

WEDTIP
Ajax wint met handicap -2 > 2,23

Ajax liep afgelopen weekend een gevoelige tik op in de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Ondanks een optisch overwicht trok PSV met 3-5 aan het langste eind. Vijf goals tegen, dan mag je concluderen dat het achterin niet helemaal goed ging. Met name doelman Jay Gorter liet bij enkele tegendoelpunten geen goede indruk achter. Het is niet ondenkbaar dat Alfred Schreuder daarom Remko Pasveer opstelt tegen Fortuna. Wie het heel positief wil bekijken, zag dat Ajax tegen een topclub als PSV drie keer wist te scoren. Antony, Steven Bergwijn en Mo Kudus waren trefzeker. Van de eerste twee mogen we wel weer een basisplaats verwachten. En ook goals?

WEDTIP
Betbuilder: Antony en Bergwijn scoren > 4,60

Waar kun je Fortuna Sittard – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Fortuna Sittard – Ajax is zaterdagmiddag vanaf 16.30 uur live te zien bij ESPN 2. De voorbeschouwing begint om 16.00 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.

Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?