Voorspelling Fortuna Sittard – Feyenoord: wint Feyenoord weer met een tegendoelpunt?

Fortuna Sittard Stadion | TOTO

Fortuna Sittard tekende in oktober vorig jaar voor een van de grootste verrassingen in de eerste seizoenshelft. In de Kuip hielden de Limburgers Feyenoord op 1-1. Zondag staan beide ploegen in Sittard tegenover elkaar, en koploper Feyenoord kan zich geen nieuw puntenverlies veroorloven! 

Fortuna Sittard – Feyenoord
Eredivisie
26 februari 2023
12.15 uur, Fortuna Sittard Stadion, Sittard

 

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Al na negen minuten kwam Fortuna Sittard op voorsprong in het uitduel met Feyenoord. Genoeg tijd dus nog voor de Rotterdammers om het duel om te draaien. Maar verder dan de gelijkmaker van Javairo Dilrosun vlak na rust kwam Feyenoord niet. De ploeg van Arne Slot beet zich stuk op Fortuna en leed kostbaar puntenverlies: Feyenoord zag de achterstand op koploper Ajax oplopen tot vier punten.

Hoe anders is de situatie vier maanden later. Feyenoord is koploper, met drie punten voorsprong op Ajax, en titelkandidaat nummer één. De Stadionclub is al veertien wedstrijden in alle competities op rij ongeslagen en verloor in de Eredivisie pas één keer, uit bij PSV. Opvallend is dat Feyenoord wel in vrijwel iedere wedstrijd een tegendoelpunt incasseert. Dit kalenderjaar hielden de Rotterdammers in tien wedstrijden maar twee keer de nul. En de afgelopen drie edities van Fortuna tegen Feyenoord wonnen de bezoekers steeds met een tegendoelpunt: 1-3, 1-3 en 1-4. Wordt het opnieuw zo’n uitslag?

 

WEDTIP

Feyenoord wint met 1-2, 1-3 of 1-4 > 3.70

Bij Feyenoord keert Orkun Kokcü weer terug in het elftal. De aanvoerder miste vorige week de topper tegen AZ door een schorsing. Kokcü is bezig aan een productief seizoen. In twintig wedstrijden maakte de middenvelder er acht, nu al één meer dan vorig seizoen in 32 competitieduels. Een doelpunt van Kokcü bij Fortuna levert je bijna 3,5 keer je inleg op!

WEDTIP
Orkun Kokcü scoort > 3.40

Waar kun je Fortuna Sittard – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd Fortuna Sittard – Feyenoord is zondagmiddag vanaf 12.15 uur live te zien op ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!