De eerste échte kraker van dit EK is natuurlijk Frankrijk – Duitsland. De Fransen zijn de torenhoge favoriet voor de Europese titel. Na een matige periode wordt er van de Duitsers niet al te veel verwacht. Desondanks kan een zege van de wereldkampioen je aardig wat centjes opleveren!

Frankrijk – Duitsland
Groep F EK 2020
15 juni 2021
21.00 uur, Allianz Arena, München (Dui)

Bekijk het speelschema van groep F

SPEEL MEE!

Met gezamenlijke elf Europese en wereldtitels zijn Frankrijk en Duitsland twee klassieke grootmachten. Onderlinge duels staan altijd op zich, ongeacht de vorm. Toch kunnen we ons daarvoor niet helemaal afsluiten. Feit is dat Duitsland de afgelopen maanden tegen gevoelige nederlagen aanliep. Het 6-0 verlies bij Spanje was beschamend. En dat mag ook gezegd worden van de thuisnederlaag tegen Noord-Macedonië. Ook de Fransen gingen in november verrassend de boot in, tegen Finland. Dat lijkt een incident te zijn geweest, want daarna werd op één wedstrijd na alles gewonnen. Winnen gaat Frankrijk ook doen in en tegen Duitsland. Een fijne quotering hoor!

WEDTIP
Frankrijk wint > 2,65

Misschien heb je het al opgemerkt. Zo niet, vanaf dit EK kun je ook inzetten op schoten op doel. En op doel schieten, dat zal Frankrijk wel doen met een aanval om je vingers bij af te likken die niet eens allemaal zullen spelen; Antoine Griezmann, Oliver Giroud, Karim Benzema en Kylian Mbappé. Voor laatstgenoemde hebben we een lekkere Price Boost in petto. Schiet Mbappé meer dan twee keer op doel, kun jij nu vijf keer je inleg terugverdienen!

WEDTIP
Price Boost: Mbappé schiet meer dan twee keer op doel > was 4,00 nu 5,00

Waar kun je Frankrijk – Duitsland zien op tv?

Alle wedstrijden van het EK 2020 worden uitgezonden door de NOS. Frankrijk – Duitsland is dinsdagavond vanaf 21.00 uur te zien op NPO1, de voorbeschouwing begint om 20.25 uur.

Voorspelling groep F

Lees ook onze voorspelling voor groep F.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots