Voorspelling Frankrijk-Nederland: Oranje gaat voor de halve finale

Nederlands Elftal - TOTO

Nederland werd dankzij de 1-4 winstpartij tegen Zwitserland tweede in poule C achter Zweden. Hierdoor is Frankrijk aankomende zaterdag de tegenstander in de kwartfinale van het EK. Kunnen de Oranje-dames een vuist maken tegen de fysiek sterke Fransen?

Frankrijk – Nederland
Kwartfinale EK vrouwen
23 juli 2022
21.00 uur, New York Stadium, Rotherham (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Oranje heeft al enkele tegenslagen te voorduren gehad. Zo kregen sleutelspelers Jackie Groenen en Vivianne Miedema corona. Daar komt nog eens bij dat vedette Lieke Martens met een blessure het toernooi moest verlaten. Het was niet het toernooi van Martens, maar ze bracht wel de nodige ervaring mee in het verder nog jonge team. De jonge garde pakte het tegen Zwitserland echter goed op. Ze zorgden voor gevaar, en Romée Leuchter (2x) en Victoria Pelova wisten beiden het net te vinden. Kan dit team het Frankrijk moeilijk maken? Dat wordt een lastig karwei, maar wij hebben vertrouwen in onze Leeuwinnen!

WEDTIP
Nederland wint van Frankrijk: > 4,70

Grote meevaller voor de ploeg van bondscoach Mark Parsons is de terugkeer van Miedema. De aanvaller van Arsenal is na een positieve coronatest op tijd hersteld voor de wedstrijd van zaterdag. Ze speelde de eerste groepswedstrijd tegen Zweden nog, maar moest de overige wedstrijden vanuit isolatie op haar hotelkamer bekijken. Afgelopen woensdag sloot Miedema weer bij de groep aan en heeft ze enkele keren kunnen trainen. Gaat de all-time topscorer van Oranje tegen Frankrijk gelijk het verschil maken? Als jij denkt dat Miedema direct weet te scoren, kan je jouw inzet ruim verdubbelen.

WEDTIP
Vivianne Miedema scoort: > 2,55

Frankrijk beleeft tot nu toe een goed toernooi. Italië werd in de eerste wedstrijd met ruimte cijfers verslagen (5-1), waarna ook België het onderspit moest delven (2-1). Les Blues kon het in de laatste groepswedstrijd tegen IJsland vervolgens rustig aan doen. Een veredeld B-elftal speelde 1-1 gelijk, waardoor ze als eerste in poule eindigden. In de groepsfase scoorden de Fransen acht keer en maakten ze een fysiek sterke indruk. Zetten ze dit door tegen Nederland? Wij voorspellen dat ze na 60 minuten op voorsprong staan.

WEDTIP
Frankrijk op voorsprong na exact 60 min. > 2,00

Waar kun je Frankrijk – Nederland zien op tv?

De wedstrijd Frankrijk – Nederland is zaterdag live te volgen op NPO 1. De uitzending begint om 20.53 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?