Voorspelling Frankrijk – Nederland: gehavend Oranje moet vrezen voor valse start

Frankrijk Nederland | TOTO

Ruim drie maanden na de verloren kwartfinale op het WK tegen Argentinië begint voor Oranje de route naar het EK in Duitsland van komende zomer. Een route die in de eerste week zacht gezegd wat hobbelig verliep. Kan een gehavend Oranje in Parijs op tegen vice-wereldkampioen Frankrijk?

Frankrijk – Nederland
EK-kwalificatie
24 maart 2023
20.45 uur, Stade de France, Parijs (Fra)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Ronald Koeman had zich de start van zijn tweede termijn als bondscoach van het Nederlands Elftal ongetwijfeld anders voorgesteld. Eerst waren er de afmeldingen van Frenkie de Jong en Steven Bergwijn, die zondag bij hun clubs geblesseerd raakten. En donderdagochtend volgde het wegvallen van Matthijs de Ligt, Cody Gakpo, Joey Veerman, Bart Verbruggen en Sven Botman met een virusinfectie.

Met De Jong, De Ligt en Gakpo raakte Koemand daarmee drie beoogde basisspelers kwijt. Een gemis dat zich tegen de verliezend WK-finalist ongetwijfeld zal laten voelen. In Parijs was Frankrijk ook tegen een compleet Oranje de favoriet geweest, tegen een gehavend Nederlands Elftal zijn Les Bleus dat nog veel meer. Wint Frankrijk met een verschil van twee doelpunten, dan pak jij drie keer je inleg.

WEDTIP
Frankrijk wint met handicap -1.0 > 3.00

Bij Frankrijk zullen de ogen vrijdagavond meer dan ooit op Kylian Mbappé gericht zijn. De sterspeler is na het stoppen van keeper Hugo Lloris de nieuwe aanvoerder van de Fransen. Mbappé kreeg de voorkeur boven Antoine Griezmann, die daar teleurgesteld op reageerde. Mbappé zal met de band om zijn arm ongetwijfeld wat willen laten zien. Weet Frankrijk het gehavende Oranje te ontmantelen, dan is het zeker niet ondenkbaar dat de aanvaller van PSG het net twee keer weet te vinden.

WEDTIP
Mbappé scoort twee keer of meer > 7.00

Waar kun je Frankrijk – Nederland zien op tv?

De wedstrijd tussen Frankrijk en Nederland is vrijdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Nederland 3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?