Voorspelling Galatasaray – PSV: Eindhovenaren met anderhalf been in volgende ronde

PSV Galatasaray Zahavi - TOTO

Met een 5-1 overwinning zette PSV tegen Galatasaray vorige week een reuzenstap richting de volgende voorronde van de Champions League. In Istanboel mag het woensdagavond bij de return natuurlijk niet meer fout gaan.

Galatasaray – PSV
Voorronde Champions League
28 juli 2021
20.00 uur, Başakşehir Fatih Terim Stadium, Istanboel (Tur)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Na een droomstart maakte PSV vooral in de tweede helft het verschil tegen de Turken. Eran Zahavi scoorde al na anderhalve minuut en tekende tien minuten voor rust ook voor de 2-0. Emre Kilinc zorgde ervoor dat nog voor rust de spanning in de wedstrijd terugkwam. Maar van echte spanning was nooit sprake. Mario Götze zorgde al rap na de hervatting voor 3-1, Zahavi met zijn derde voor de 4-1 en opnieuw Götze – net als Zahavi bij zijn eerste treffer behoorlijk geholpen door de blunderende Fernando Muslera – voor de 5-1. Een riante uitgangspositie dus voor PSV, dat een wel heel matig Galatasaray tegenover zich trof. De Eindhovenaren zullen vooral de volgende ronde veilig willen stellen en de Turken zullen op jacht gaan naar eerherstel. Wij zetten in op een gelijkspel.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3.80

De drie doelpunten van Zahavi betekenden zijn eerste hattrick in het shirt van PSV. Ook vorig seizoen toonde de inmiddels 34-jarige routinier zich trefzeker in Europa. Hoewel de Eindhovenaren in de tweede ronde van de Europa League werden uitgeschakeld door Olympiakos vond Zahavi in de twee wedstrijden tegen de Grieken vier keer het net. Zijn totaal in de laatste drie Europese wedstrijden voor PSV staat dus op zeven treffers, een ongekend aantal. We denken dan wel aan een gelijkspel als resultaat, maar ook aan een doelpuntrijk gelijkspel. Slaagt Zahavi er voor het vierde achtereenvolgende Europese duel van PSV in minstens twee keer te scoren? Je pakt er negen keer je inleg mee!

WEDTIP
Zahavi scoort 2 keer of meer > 9.00

Waar kun je Galatasaray – PSV zien op tv?

De wedstrijd Galatasaray – PSV is woensdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op RTL7. De voorbeschouwing begint om 19.25 uur.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!