Voorspelling Ghana – Uruguay: komen Zuid-Amerikanen eindelijk tot scoren?

Ghana - Uruguay - TOTO

Uruguay is het enige land op dit WK dat nog geen doelpunt wist te maken. En toch maakt de tweevoudig wereldkampioen nog kans op de achtste finale. Dan moet Uruguay in ieder geval winnen van Ghana en is het nog wel afhankelijk van het resultaat bij Zuid-Korea – Portugal. Lees hier onze voorspellingen en wedtips.

Ghana – Uruguay
Groep H WK 2022
2 december 2022
16.00 uur,
Al Janoub Stadion, Al Wakrah

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De wedstrijd tussen Uruguay en Zuid-Korea was een van de saaiste van dit WK. De 0-0 uitslag is er een die vaker voorkwam op dit wereldkampioenschap, maar de ene brilstand is de andere niet. Beide teams slaagden erin slechts één schot tussen de palen te produceren. Tegen Portugal liet Uruguay een betere indruk achter. Vooral in de tweede helft kreeg de ploeg van bondscoach Diego Alonso aardig wat kansen, maar de Portugezen waren op de beslissende momenten net wat doortastender: 2-0. Ondanks dat ene puntje zien we Uruguay nog wel doorgaan naar de knock-outfase. De Zuid-Amerikanen hebben over de hele linie net wat meer kwaliteit dan Ghana. Bovendien zien wij Zuid-Korea geen punt(en) pakken tegen het al geplaatste Portugal. In dat geval eindigt Uruguay als tweede met vier punten.

WEDTIP
Uruguay wint en beide teams scoren > 3,70

Zoals je uit bovenstaande wedtip kunt opmaken, denken wij dat Ghana nog wel op het scorebord gaat verschijnen. De Afrikanen scoorde twee er twee tegen Portugal en drie tegen Zuid-Korea. In dat laatste duel eiste een Ajacied de hoofdrol op: Mohammed Kudus. Voor het eerst in zijn interlandcarrière maakte de aanvallende middenvelder twee doelpunten in één wedstrijd. Trekt Kudus die lijn door tegen Uruguay?

WEDTIP
Kudus scoort en verliest > 13,00

Waar kun je Ghana – Uruguay zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Ghana en Uruguay is vrijdagmiddag vanaf 16.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?