36 schoten en maar twee goals. Werken aan het doelsaldo lukte Nederland niet echt tegen Letland. In en tegen Gibraltar krijgt Oranje daartoe een nieuwe kans. Ondanks dat ‘we’ de grote favoriet zijn, hebben we drie lekkere wedtips voor je gevonden!

Gibraltar – Nederland
WK-kwalificatie groep G
30 maart 2021
20.45 uur, Victoriastadion, Gibraltar

Dat Nederland van de nummer 195 van de FIFA-ranking wint, staat al vast. Maar met hoeveel goals gaat dat gebeuren? Bondscoach Frank de Boer gaf aan dat hij er minimaal vijf van zijn ploeg verwacht. In een poule waarin doelsaldo best weleens doorslaggevend kan zijn, is meer dan vijf goals eigenlijk gewenst. Tegen Letland werd duidelijk dat Oranje veel kansen kan creëren. De afronding is nog voor verbetering vatbaar. Tegen het zwakke Gibraltar verwachten wij dat het Nederlands Elftal ruim aan de opdracht van De Boer gaat voldoen.

WEDTIP
Er wordt meer dan 5,5 keer gescoord > 2.18

Iemand die wel met een goed gevoel zal terugkijken op het duel met Letland is Steven Berghuis. In zijn 23e interland maakte hij eindelijk zijn eerste treffer in Oranje. Met een krullend schot net buiten ‘de zestien’ vond hij de verre hoek. Berghuis heeft ongetwijfeld de smaak te pakken. Als de Feyenoorder tegen Gibraltar weer een soortgelijk doelpunt maakt, levert jou dat vier keer je inleg op!

WEDTIP
Steven Berghuis scoort van buiten 16 > 4.00

Half Nederland stond ongeveer op z’n kop toen duidelijk werd dat De Boer ervoor koos Luuk de Jong te selecteren in plaats van de in blakende vorm verkerende Wout Weghorst. Maar de afgelopen twee interlands heeft de spits van Sevilla het vertrouwen van de bondscoach niet beschaamd. De Jong scoorde tegen Turkije en tegen Letland. Met één goal neemt hij tegen Gibraltar waarschijnlijk geen genoegen. Onze voorspelling is dat De Jong minimaal twee treffers maakt.

WEDTIP
Luuk de Jong scoort twee keer of meer > 2.80

Waar kun je Gibraltar – Nederland zien op tv?

Gibraltar – Nederland is dinsdag vanaf 20.45 uur te zien op NPO 3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots