Voorspelling Gil Vicente – AZ: kan het nog fout voor de Alkmaarders?

AZ - TOTO

De kans dat AZ de groepsfase van de Conference League niet haalt is verwaarloosbaar. AZ won thuis met 4-0 van Gil Vicente en de return is daardoor niet meer dan een formaliteit. Maar dat betekent niet meteen dat de ploeg van Pascal Jansen ook in Portugal gaat winnen.

Gil Vicente – AZ
Play-offs Conference League
25 augustus 2022
21.00 uur, Estádio Cidade de Barcelos

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Na een stroeve start bewees AZ zichzelf een goede dienst door in de slotfase ver weg te lopen bij de Portugezen. Een kwartier voor tijd was het nog 1-0, drie doelpunten in de slotfase zorgden ervoor dat de Alkmaarders met een gerust hart af zullen reizen naar het noorden van Portugal. En de wedstrijd ook anders zullen benaderen dan wanneer het 1-0 was gebleven. AZ staat met anderhalf been al in de volgende ronde en zal in Barcelos toch minder gefocust zijn dan anders.

Dat AZ donderdagavond ook de return gaat winnen is wat ons betreft dan ook alles behalve een zekerheidje. Daarom kijken we naar de odds voor de thuisploeg. Een overwinning van Gil Vicente levert je alleen al ruim drie keer je inleg op en het wordt nog interessanter als je een correct score combinatie gebruikt. Wint Gil Vicente 2-1, 3-1 of 4-1, dan wordt ruim 6,5 keer!

WEDTIP
Gil Vicente wint met 2-1, 3-1 of 4-1 > 6.55

Waar kun je Gil Vicente – AZ zien op tv?

De wedstrijd tussen Gil Vicente en AZ is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?