Voorspelling Go Ahead Eagles – PSV: hoe herstelt PSV van dreun tegen Feyenoord?

PSV treurt - TOTO

PSV kreeg zondag tegen Feyenoord een enorme dreun te verwerken en de vraag is of de wonden woensdagavond al gelikt zijn. Dan treffen de Eindhovenaren in de Adelaarshorst Go Ahead Eagles!Go Ahead Eagles – PSV
Eredivisie
22 augustus 2021
18.45 uur, Adelaarshorst, Deventer

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEen 0-4 nederlaag tegen Feyenoord, daar zullen maar weinig PSV’ers vooraf rekening mee hebben gehouden. Het optimisme na de goede seizoensstart heeft in Eindhoven plaatsgemaakt voor chagrijn. Met name het wisselbeleid van trainer Roger Schmidt werkt ergernis op bij de supporters. Tegen Feyenoord haalde de Duitser Eran Zahavi, Mario Götze en Davy Pröpper in de rust naar de kant en toen ook Cody Gakpo na een klein uur spelen het veld moest verlaten reageerde het publiek met een striemend fluitconcert.

De grote vraag is in aanloop naar het duel met Go Ahead Eagles wie Schmidt zal opstellen. Zijn landgenoot Götze in ieder geval niet. De middenvelder heeft een spierblessure en is niet inzetbaar. Tegen Feyenoord hield Schmidt publiekslieveling Noni Madueke aan de kant. In zijn plaats speelde de Portugees Bruma. Zeker weten doen we niets, maar wij verwachten dat woensdag Madueke weer aan de aftrap zal verschijnen. De jonge Brit zal getergd zijn en wat willen laten zien. Scoort de aanvaller en wint PSV? Je pakt er bijna 2,5 keer je inleg mee.

WEDTIP
Madueke scoort en wint > 2.40Eigenlijk verwachten we wel dat heel PSV getergd zal zijn na de forse nederlaag van afgelopen zondag. Hoewel Go Ahead Eagles gesteund zal worden door het fanatieke publiek en de Deventenaren ongetwijfeld bloed zullen ruiken, is PSV normaal gesproken een maatje te groot voor de promovendus. En wil het in het spoor van Ajax blijven, dan zal er ook aan het doelsaldo gewerkt moeten worden. Of PSV ruim gaat winnen durven we niet te zeggen, wel dat ze het gaan proberen. Nemen de aanvallers van PSV het doel van de Eagles minstens acht keer onder vuur? Je pakt er acht keer je inleg mee!

WEDTIP
Zahavi, Gakpo en Madueke samen 8 of meer schoten op doel > 8.00

Waar kun je Go Ahead Eagles – PSV zien op tv?

De wedstrijd Go Ahead Eagles – PSV is woensdagavond vanaf 18.45 uur live te zien op het tweede kanaal van ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!