Voorspelling SC Heerenveen – Feyenoord: vaak veel doelpunten in Friesland!

Abe Lenstra Stadion - TOTO

Koploper Feyenoord wacht zondag een lastige uitwedstrijd. In het Abe Lenstra Stadion is SC Heerenveen de tegenstander. Vorig seizoen won Feyenoord eenvoudig met 0-3, maar dat is een uitzondering op de regel. De Rotterdammers winnen zelden makkelijk in Friesland!

SC Heerenveen – Feyenoord
Eredivisie
12 februari 2023
14.30 uur, Abe Lenstra Stadion, Friesland

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De duels die Heerenveen en Feyenoord in Friesland met elkaar uitvechten staan doorgaans garant voor doelpunten. De afgelopen jaren werd het in de competitie al eens 2-5 en 3-5 en twee jaar geleden eindigde een sensationele bekerwedstrijd in 4-3. In de laatste tien minuten gaf Feyenoord na een rode kaart voor aanvoerder Steven Berghuis een 3-1 voorsprong uit handen. In de laatste tien onderlinge wedstrijden in het Abe Lenstra Stadion vielen gemiddeld ruim vier doelpunten per wedstrijd. Zondag weer?

WEDTIP
Aantal doelpunten over 3,5 > 2.85

De bekerwedstrijd in 2021 ging dus verloren en in dat seizoen ging Feyenoord ook voor de competitie onderuit bij Heerenveen. Amper twee weken voor die spectaculaire bekerpot werd het 3-0. Buitenom de 0-3 van vorig seizoen en de al eerdergenoemde 3-5 en 2-5 zeges won Feyenoord deze eeuw alleen in 2009 nog met meer dan één doelpunt verschil in Friesland. Als de Rotterdammers dus winnen, is dat meestal met de kleinst mogelijke marge. De koploper is zondag uiteraard de favoriet, wordt het opnieuw een kleine zege?

WEDTIP
Gelijkspel met handicap +1.0 (Feyenoord wint met één doelpunt verschil) > 3.85

Waar kun je Heerenveen – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd tussen sc Heerenveen en Feyenoord is zondagmiddag vanaf 14.3e0 uur live te zien op ESPN 3.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?