Voorspelling Heracles Almelo – Ajax: wint Ajax weer met 0-2 op Almelo’s kunstgras?

Erve Asito

Na de historische week waarin Borussia Dortmund en PSV werden getrakteerd op een grote nederlaag wacht voor Ajax het uitduel tegen Heracles Almelo. Traditioneel een lastige wedstrijd voor de Amsterdammers, of is dat niet helemaal waar?Heracles Almelo – Ajax
Eredivisie
30 oktober 2021
18.45 uur, Erve Asito, Almelo

BEKIJK ALLE WEDOPTIESHeracles promoveerde in 2005 naar de Eredivisie om er vervolgens nooit meer weg te gaan. De Almeloërs groeiden zelfs uit tot een subtopper, die in de laatste drie jaar achtereenvolgens 6e, 7e en 9e werd. Op het kunstgras in het stadion dat tegenwoordig het Erve Asito heet kende Ajax aanvankelijk weinig problemen met Heracles. De Amsterdammers bleven er twaalf wedstrijden ongeslagen, waarvan er tien werden gewonnen, maar plots werd er drie keer op rij verloren. En dus heet Heracles ‘traditioneel een lastige wedstrijd’ te zijn voor Ajax. Maar vorig seizoen won Ajax gewoon met 0-2. Gewoon, omdat het de laatste vier keer Ajax won in Almelo het dat met 0-2 deed. Komt daar zaterdag een vijfde keer bij?

WEDTIP
Correct score 0-2 > 7.00Een kleine overwinning past ook wel in de recente uitslagen van de Amsterdammers in uitwedstrijden in de competitie. Tegen Fortuna Sittard werd het nog 0-5, bij PEC en SC Heerenveen 0-2 en bij FC Twente werd met 1-1 gelijkgespeeld. Het tegendoelpunt in Enschede is nog altijd pas één van de twee tegentreffers die Ajax dit seizoen in tien competitiewedstrijden incasseerde. De andere leverde wel meteen een nederlaag op, thuis tegen FC Utrecht. We breiden op basis van die weinige tegentreffers onze vorige wedtip wat uit in combinatie met Sebastien Haller. De Franse spits heeft alle kritiek doen verstommen en is de onbetwiste aanvalsleider van Ajax. Scoort Haller en wint Ajax met 2-0, 3-0, of 4-0? Bijna vijf keer je inleg!

WEDTIP
Haller scoort en wint 2-0, 3-0 of 4-0 > 4.75

Waar kun je Heracles Almelo – Ajax zien op tv?

De wedstrijd Heracles Almelo – Ajax wordt zaterdag vanaf 18.45 uur live uitgezonden op ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!