Hongarije tegen Frankrijk, het is David tegen Goliath vrijdagmiddag in Boedapest. De Hongaren beten behoorlijk van zich af tegen Portugal, maar lijken op voorhand kansloos tegen de wereldkampioen.

Hongarije – Frankrijk
Groep F EK 2020
19 juni 2021
15.00 uur, Puskás Aréna, Boedapest (Hon)

Bekijk het speelschema van groep F

SPEEL MEE!

Even leek Hongarije in de volle Puskás Aréna voor een enorme stunt te gaan zorgen tegen Portugal. Na ruim 80 minuten tegenhouden was de stand nog altijd 0-0 en gingen de Hongaren steeds meer in een gelijkspel geloven. Maar dan is er bij Portugal altijd nog Cristiano Ronaldo. Mede door zijn twee doelpunten wonnen de Portugezen alsnog afgetekend met 3-0. Kan Hongarije ook tegen Frankrijk aanspraak maken op een punt? Het lijkt niet voor te stellen. De wereldkampioen versloeg in de eerste wedstrijd Duitsland en bevestigde daarmee de status als topfavoriet voor de eindzege op dit EK. Tegen Duitsland werd het 1-0, tegen Hongarije verwachten we een veel ruimere zege.

WEDTIP
Frankrijk wint met handicap -2 > 3.40

Een doelpuntenmaker heeft Frankrijk nog niet dit EK. De enige treffer tegen Duitsland werd door Mats Hummels in zijn eigen doel gemaakt. Kylian Mbappé en Karim Benzema scoorden wel, maar hun treffers werden wegens buitenspel door de VAR teruggedraaid. De afgekeurde goal van Benzema was op aangeven van Mbappé. De rappe aanvaller van Paris St. Germain is dé grote ster bij Frankrijk en liet tegen Duitsland bij vlagen zien waarom. Eenmaal op snelheid is Mbappé amper bij te houden en de Duitse defensie had zijn handen vol aan de Golden Boy van 2017. De door de VAR afgenomen goal en assist zien we tegen Hongarije wél op het wedstrijdformulier komen!

WEDTIP
Mbappé scoort en geeft assist > 6.80

Waar kun je Hongarije – Frankrijk zien op tv?

Alle wedstrijden van het EK 2020 worden uitgezonden door de NOS. Hongarije – Frankrijk is zaterdagmiddag vanaf 15.00 uur te zien op NPO1, de voorbeschouwing begint om 14.30 uur.

Voorspelling groep F

Lees ook onze voorspelling voor groep F.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots