Voorspelling Iran – Verenigde Staten: een van beide landen naar achtste finale?

Iran - VS | TOTO

Na het gelijke spel van de VS tegen Engeland en de overwinning van Iran op Wales hebben beide landen in de laatste groepswedstrijd nog alle kansen op het bereiken van de tweede ronde. Er zijn een hoop scenario’s mogelijk, maar wie deze wedstrijd wint is zeker van een plek in de achtste finales!

Iran – Verenigde Staten
Groep G WK 2022
29 november 2022
20.00 uur,
Al Thumamastadion, Doha

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Poule B is een mooie groep voor wat scorebordjournalistiek. Iran verloor met 6-2 van Engeland, Amerika hield de Engelsen op een gelijkspel, Iran won met 2-0 van Wales en de VS kwam tegen Wales niet verder dan 1-1. Conclusie? Alles is mogelijk in deze groep! Maar op basis van de voorgaande wedstrijden schatten we de VS in als favoriet om samen met Engeland naar de volgende ronde te gaan. De remise tegen Wales was na een prima eerste helft vooral onnodig, het gelijkspel tegen Engeland was knap te noemen. Iran scoorde tegen zowel Engeland als Wales twee keer en daarom gaan we voor deze wedtip.

WEDTIP
Correct score combinatie 1-2, 1-3 of 1-4 > 5.10

De spanning zal er dinsdagavond in ieder geval goed opzitten bij beide ploegen. De uitgangspositie is zo dat Iran bij een gelijkspel zeker is van de achtste finales en de Verenigde Staten moet winnen. Dit toernooi hebben we al vaker wedstrijden na rust zien opleven en dat zien we ook nu weer gebeuren. Beide landen zullen nog met de rem erop beginnen, maar in de tweede helft moeten alle kaarten op tafel. Vallen er na rust meer doelpunten dan in het eerste bedrijf? Je verdubbelt er je inleg mee!

WEDTIP
2e helft helft met meeste doelpunten > 2.04

Waar kun je Iran – VS zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Iran en de Verenigde Staten is dinsdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 3 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?