Voorspelling Duitsland – Engeland: Duitsers kunnen wraak nemen op EK-uitschakeling

Italië | TOTO

In Groep 3 van de hoogste divisie van de Nations League volgen de topwedstrijden elkaar in hoog tempo op. Zaterdag stonden Italië en Duitsland tegenover elkaar en maandag staat er met Duitsland-Engeland een heuse klassieker op het programma.

Duitsland – Engeland
Nations League
7 juni 2022
20.45 uur, Allianz Arena, München (Dui)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Italië kreeg tegen Argentinië bij vlagen alle hoeken van het veld te zien. Aan de hand van een excellerende Lionel Messi waren de Zuid-Amerikanen de Europees kampioen op alle fronten de baas. En dus was de 3-0 eindstand een meer dan terechte. Daarmee bewees Argentinië zich eens te meer als favoriet voor de WK-titel, maar daarbij moet wel de kanttekening worden gezet dat Italië vooral aanvallend verre van op volle oorlogssterkte was. De voorhoede Bernadeschi-Belotti-Raspadori is toch wat anders dan Chiesa-Immobile-Insigne, zoals de voorste linie tijdens de EK-finale was.

Ook tegen Duitsland zijn de drie aanvallers niet van de partij en ook verdediger Giorgio Chiellini is dat niet. De wedstrijd tegen Argentinië was zijn laatste als international. De Duitse bondscoach Hansi Flick heeft een stuk minder kopzorgen dan collega Roberto Mancini. Flick heeft alle sterren tot zijn beschikking. En dat maakt Duitsland dan ook direct de favoriet voor de zege woensdag in Bologna. In maart speelden de Duitsers met 1-1 gelijk in Amsterdam tegen Oranje, en toen kwam het doelpunt van onze oosterburen op naam van Thomas Müller. De 112-voudig international werd tussen 2019 en 2021 niet meer opgeroepen voor de nationale ploeg, maar is inmiddels weer niet meer weg te denken uit Die Mannschaft. Scoort Müller en wint Duitsland? Je pakt er zes keer je inleg mee!

WEDTIP
Betbuilder: Thomas Müller scoort en wint > 6.00

Waar kun je Italië – Duitsland zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen Italië en Duitsland is zaterdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op ZIGGO Sports Totaal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!