Voorspelling Italië – Engeland: pak ruim 3 keer je inleg met een gelijkspel!

San Siro - TOTO

De Nations League-kraker van vrijdag is Italië – Engeland. Gezien de quoteringen zijn beide landen erg aan elkaar gewaagd. Dat blijkt ook uit de recente onderlinge resultaten. Vier keer op rij eindigden duels tussen Italië en Engeland in een gelijkspel. Gebeurt dat vrijdag weer?

Italië – Engeland
Nations League
23 september 2022
20.45 uur, San Siro, Milaan (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Italië – Engeland is natuurlijk een herhaling van de EK-finale van ruim een jaar geleden. Het was een van de remises in een reeks van vier. In die eindstrijd trok de Azzurri aan het langste eind na penalty’s. In juni werd op Wembley de heenwedstrijd in deze Nations League gespeeld met 0-0 als eindstand. De laatste keer dat er wél een winnaar uitrolde, was op het WK van 2014; 2-1 winst Italië. De landen staan in San Siro met hele andere intenties aan de aftrap. De Europees kampioen plaatste zich niet voor het WK, dus is het een veredelde oefenwedstrijd die al ik het teken staat van de EK-kwalificatie (begin maart). Engeland is volop in voorbereiding op het wereldkampioenschap, en wil met het oog op dat toernooi geen onnodig risico nemen. Het wordt dus een confrontatie met verschillende belangen. Komen die samen tot wederom een gelijkspel?

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,25

De resultaten uit de laatste wedstrijden van zowel Italië als Engeland geven ook aardig wat aanleiding voor onze voorspelling van een gelijkspel. De formatie van bondscoach Roberto Mancini wist is de afgelopen vijf duels slechts één keer de winnen. Twee maal werd het een remise, waaronder dus tegen Engeland. De mannen van Gareth Southgate zijn aan een nóg mindere periode bezig. In de laatste vier wedstrijden werd geen enkele keer gewonnen, waarvan twee gelijke spelen. Twee teams die dus niet bepaald in vorm zijn. Krijgen we überhaupt wel doelpunten te zien? Een 0-0, zoals in juni, zou zomaar weer de uitslag kunnen worden.

WEDTIP
Uitslag 0-0 > 8,00

Waar kun je Italië – Engeland zien op tv?

De Nations League-wedstrijd tussen Italië en Engeland is vrijdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?