Voorspelling Italië – Spanje: nemen Spanjaarden revanche op verloren EK halve finale?

Italië - TOTO

We zouden het na het EK en de WK-kwalificatiewedstrijden bijna vergeten, maar de Nations League wacht nog op de ontknoping. En die volgt deze week! Italië en Spanje nemen het woensdag in de eerste halve finale tegen elkaar op.Italië – Spanje
Nations League
6 oktober 2021
20.45 uur, San Siro, Milaan (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESOp de dag af drie maanden geleden stonden beide ploegen ook tegenover elkaar, in de halve finale van het EK op Wembley. Na een zinderend gevecht waren het uiteindelijk de Italianen die na strafschoppen de finale bereikten, en die later ook zouden winnen. Het waren wedstrijd 33 en 34 in de imposante ongeslagen reeks van de Azzurri, die al sinds september 2018 duurt en ook na het EK werd doorgetrokken. Door niet te verliezen van Bulgarije en Zwitserland evenaarde de ploeg van Roberto Mancini het record van het gouden Brazilië uit de periode 1993-1996, maar dat het respectievelijk 1-1 en 0-0 werd zal voor weinig vreugde in het Italiaanse kamp hebben gezorgd. Spanje won wel twee keer, van Georgië en Kosovo, en zal zinnen op revanche. Scoren beide teams net als op Wembley weer, maar wint Spanje nu na 90 minuten? Je pakt er 8,5 keer je inleg mee!

WEDTIP
Spanje wint en beide teams scoren > 8.50

Waar kun je Italië – Spanje zien op tv?

De wedstrijd Italië – Spanje is woensdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op ZIGGO Sport.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!