Voorspelling Japan – Spanje: makkelijke Spaanse zege verwacht

Japan - Spanje - TOTO

Na de verrassende overwinning op Duitsland werd Japan door Costa Rica weer met beide benen op de grond gezet. Kunnen de Aziaten tegen Spanje weer iets laten zien van hun spel tegen de Duitsers, of wordt het een simpele zege voor de wereldkampioen van 2010?

Japan – Spanje
Groep E WK 2022
1 december 2022
20.00 uur,
Khalifa International Stadion, Ar Rayyan

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Net als in vele andere poules kan het in Groep E ook nog alle kanten op. Spanje heeft met vier punten de beste papieren voor het bereiken van de achtste finale. Japan en Costa Rica hebben allebei drie punten. En met één punt is Duitsland ook nog in de race voor de bovenste twee plekken. De Spanjaarden maken dit WK de nodige indruk. Costa Rica werd volledig van de mat gespeeld: 7-0. Het duel met Die Mannschaft was qua spel de beste wedstrijd van dit WK. Het lukte La Roja net niet de drie punten over de streep te trekken door een late treffer van onze oosterburen. Als Spanje op dezelfde voet verder gaat als de eerste twee wedstrijden, dan kan Japan zomaar eens een hele lastige avond krijgen.

WEDTIP
Spanje schiet 9 keer of meer op doel > 4,20

Waar die ook speelt, hoe vaak die ook scoort, rondom Álvaro Morata hangen altijd twijfels. Eigenlijk heel vreemd, want de spits van Atlético Madrid staat er altijd als het er écht om gaat. Zo maakte Morata al vijf doelpunten op EK’s. Ook tijdens dit WK wist de voormalig aanvaller van Real Madrid, Juventus en Chelsea twee goals te maken. Of dat voor bondscoach Luis Enrique genoeg is om Morata eindelijk een basisplek te gunnen, valt nog te bezien. Hoe dan ook, een treffer zit er vast wel in voor hem.

WEDTIP
Morata scoort van binnen doelgebied (5 m.) > 5,50

Waar kun je Japan – Spanje zien op tv?

De WK-wedstrijd tussen Japan en Spanje is donderdagavond vanaf 20.00 uur live te zien op NPO 3 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?