Voorspelling Kameroen – Servië: wie houdt zicht op achtste finales?

Kameroen - Servië - TOTO

Kameroen en Servië hoopten beiden op een andere start van het WK. Maar zowel de Kameroeners (1-0) als de Serven (2-0) verloren hun wedstrijd vrij kansloos van respectievelijk Zwitserland en Brazilië. Willen ze de achtste finales nog halen, zullen toch echt moeten winnen. Wie kan zich herpakken en maakt zo weer kans op de volgende ronde?

Kameroen – Servië
Groep G WK 2022
28 november 2022
11.00 uur, Al Janoub Stadion, Al Wakrah

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Kameroen begon matig aan WK

Afgelopen donderdag verloor Kameroen dus de eerste wedstrijd op het WK van Zwitserland. In het Al Janoub Stadion werd het 1-0 voor de Zwitsers. De Ontembare Leeuwen bleken toch relatief makkelijk te temmen en ze maakten een tandeloze indruk. Zo waren ze nauwelijks gevaarlijk voor de goal en verdedigde Zwitserland de voorsprong gemakkelijk. Zelfs een aanvallend slotoffensief bleek niet haalbaar voor de Kameroeners. Wij verwachten daarom ook niet dat ze nu wél een vuist kan maken. Kunnen ze zorgen voor een verrassing? Dat zou in ieder geval een lekkere winst opleveren.

WEDTIP
Kameroen wint > 5,00

Ten onder tegen Neymar en co

Ook Servië beleefde tegen Brazilië niet de gedroomde start van het WK. Ondanks een sterke eerste helft bleken de Gele Kanaries in de tweede helft een maatje te groot. Braziliaanse spits Richarlison was de beul van de Serven met twee doelpunten, waarvan vooral het tweede doelpunt een parel was. Servië speelde in de eerste helft compact en geconcentreerd. De verdediging stond als een huis en wist de Braziliaanse voorhoede goed af te stoppen. In de tweede helft vonden de Brazilianen dus toch enkele gaatjes in de achterhoede. Zelf wisten de Serven geen noemenswaardige kansen te creëren en Dušan Tadić kon zich bijvoorbeeld geen enkele keer onderscheiden. Aankomende tegenstander Kameroen is natuurlijk wel van een ander niveau en daarom schatten wij in dat Servië wint, zonder een tegengoal te incasseren.

WEDTIP
Alleen Servië scoort > 2.58

Waar kun je Kameroen – Servië op tv?

De WK-wedstrijd tussen de Kameroen – Servië is maandagochtend vanaf 11.00 uur live te zien op NPO 1 en NOS.nl.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?