Voorspelling Lazio – Feyenoord: pittige start voor de Rotterdammers!

Lazio - TOTO

Na de zo succesvolle campagne van vorig seizoen in de Conference League staat Feyenoord voor een nieuw Europees avontuur. In Rome is Lazio de eerste tegenstander in de groepsfase van de Europa League en dat betekent dat Feyenoord direct vol aan de bak kan!

Lazio – Feyenoord
Europa League
8 september 2022
21.00 uur, Stadio Olimpico, Rome (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Op basis van de stand na vijf wedstrijden in de Serie A zouden we makkelijk in de valkuil kunnen trappen dat de Rotterdammers misschien wel de favoriet zijn voor het duel. Lazio staat slechts negende en won maar twee van die vijf wedstrijden. Verliezend Conference League finalist Feyenoord staat na vijf wedstrijden tweede in de Eredivisie. Maar waar Feyenoord het opnam tegen onder andere RKC, FC Emmen en Go Ahead Eagles, speelde Lazio tegen ploegen als Internazionale en Napoli. Nee, de Romeinen mogen dan voorlopig niet in de top van de Serie A staan, het zegt weinig over de kwaliteit van de ploeg. Een overwinning van Feyenoord in Rome zou een stunt zijn. Met een zege van de thuisploeg verdubbel je jouw inzet!

WEDTIP
Lazio Roma wint > 2.04

Maar we gaan graag nog even terug naar vorig seizoen. Feyenoord leverde een unieke reeks af door vanaf de voorrondes door te stoten naar de finale. Daarmee liet de ploeg van Arne Slot eindelijk weer eens zien dat het ook in Europees verband goed kan presteren in moeilijke wedstrijden. Zo werd uit bij de Franse topploeg Olympique Marseille met 0-0 gelijkgespeeld. Slot zal zijn spelers mee terug willen nemen naar die wedstrijd, waarin Feyenoord knap op de been bleef. Met hetzelfde geloof is een goed resultaat in Rome donderdag ook mogelijk. We verwachten een stug Feyenoord en rekenen daarom niet op veel doelpunten.

WEDTIP
Aantal doelpunten onder 2.5 > 2.24

Waar kun je Lazio – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd Lazio – Feyenoord is donderdagavond vanaf 21.00 live te zien bij Veronica en ESPN2.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?