Voorspelling Letland – Nederland: haalt Oranje weer uit?

Oranje juicht tegen Montenegro - TOTO

Het Nederlands Elftal is hard op weg zich te kwalificeren voor het WK. Vooral het duel van volgende maand met Noorwegen is daarvoor doorslaggevend. Tussendoor willen de mannen van bondscoach Louis van Gaal vertrouwen tanken tegen de mindere goden. Te beginnen vrijdagavond uit bij Letland. Wij verwachten veel goals!Letland – Nederland
WK-kwalificatie
8 oktober 2021
20.45 uur, Daugavastadion, Riga (Let)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESEr stond behoorlijk wat druk op de vorige interland tegen Turkije. Nederland moest die eigenlijk winnen om zicht te houden op directe plaatsing voor het WK. Oranje slaagde met vlag en wimpel. Met wervelend spel werden de Turken met maar liefst 6-1 opzij gezet. Deze zege volgde enkele dagen nadat het Nederlands Elftal ook al met ruime cijfers won van Montenegro: 4-0. Tegen Letland, de nummer 135 van de FIFA-ranking, blijft het volgens ons ook niet bij een paar doelpunten. Daarom deze fijne wedtip!

WEDTIP
Aantal goals Over 4,5 > 2,80En wie moet er dan voor die treffers zorgen? ‘Uiteraard’ Memphis Depay. De aanvaller van Barcelona maakt bij zijn club een lastige fase door, maar voor Oranje scoort hij aan de lopende band; de afgelopen twee interlands vijf keer. Inmiddels heeft Memphis voor Nederland al 33 keer gescoord, waarmee hij op gelijke hoogte is gekomen met legendes Johan Cruijff en Abe Lenstra. Wij denken dat de aanvaller hen na de wedstrijd tegen Letland heeft gepasseerd. Een lekkere Price Boost voor minimaal twee goals van Memphis!

WEDTIP
Price Boost: Depay scoort twee keer of meer > was 4,20, nu 5,00

Waar kun je Letland – Nederland zien op tv?

De wedstrijd Letland – Nederland is vrijdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op NPO 3.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!