Voorspelling Liverpool – Manchester United: bijna 10x je inleg bij een doelpuntrijk gelijkspel!

Old Trafford Manchester United - TOTO

Het is bepaald nog geen succes, de beginperiode van Erik ten Hag bij Manchester United. Na twee speelrondes bungelde United onderaan, met nul punten en een doelsaldo van min vijf. En dan komt vanavond ook nog eens Liverpool op bezoek. Hoe ziet de situatie van Ten Hag er na de topper uit?

Manchester United – Liverpool
Premier League
23 augustus 2022
21.00 uur, Old Trafford, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Dat Ten Hag niet in een gespreid bedje terecht zou komen in Manchester was bekend, dat de situatie zo schrijnend zou zijn zullen toch maar weinigen vooraf hebben bedacht. De 1-2 nederlaag thuis tegen Brighton was al een enorme domper, de 4-0 oorwassing (eindstand bij rust al bereikt) bij Brentford zorgde voor het schaamrood op de kaken bij de Nederlandse trainer. Voor straf liet Ten Hag zijn spelers een dag later tijdens een straftraining bijna veertien kilometer hardlopen, niet toevallig dezelfde afstand als die de spelers van Brentford een dag eerder meer hadden gelopen dan die van United.

Nul punten uit duels met Brighton en Brentford, en dan komt maandag de eerste topploeg naar Old Trafford. Maar ook bij Liverpool zit er nog zand in de motor. Tegen Fulham en Crystal Palace werd gelijkgespeeld en dus wacht ook de verliezend Champions League-finalist nog op de eerste zege van dit seizoen. Voor beide ploegen én beide trainers dus een belangrijke wedstrijd, want ook voor succestrainer Jurgen Klopp zal de druk toenemen bij nieuw puntenverlies. Wij denken dat zowel United als Liverpool ook na maandagavond nog even moeten wachten op de eerste overwinning en gaan voor een doelpuntrijk gelijkspel.

WEDTIP
Een gelijkspel en over 2,5 doelpunten > 9.90

Waar kun je Manchester United – Liverpool zien op tv?

De wedstrijd Manchester United tegen Liverpool is maandagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ViaPlay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?