Voorspelling Maccabi Haifa – Feyenoord: schrijven Rotterdammers geschiedenis in Israël?

Feyenoord - TOTO

Aan Maccabi Haifa en Feyenoord dinsdagmiddag de eer de allereerste editie van de Conference League af te trappen. Schrijven de Rotterdammers historie door als eerste club een wedstrijd te winnen in het nieuwe toernooi?Maccabi Haifa – Feyenoord
Conference League
14 augustus 2021
16.30 uur, Sammy Oferstadion, Haifa (Isr)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe wedstrijd wordt niet op donderdag gespeeld, zoals bij alle andere duels in de Conference League wel het geval is, maar op dinsdag. Dit vanwege een nationale feestdag in Israël komende donderdag. Feyenoord vroeg de KNVB daarom de competitiewedstrijd tegen Heracles van afgelopen weekend te verplaatsen. De bond ging akkoord, waardoor de Rotterdammers in alle rust naar het duel in Israël toe hebben kunnen werken.

Toch kleeft er ook een nadeel aan het verzetten van die wedstrijd tegen Heracles. De laatste wedstrijd van Feyenoord dateert alweer van ruim twee weken geleden, toen het met 3-1 verloor bij FC Utrecht. Toch lijkt de ploeg van Arne Slot ons de favoriet voor de winst. We bouwen wel wat zekerheid in met de dubbele kans optie. Verliest Feyenoord niet en scoren beide teams? Dan verdubbel je ruim je inleg.

WEDTIP
Dubbele kans Feyenoord wint of gelijkspel en beide teams scoren > 2.21Voor de tweede wedtip kijken we naar wie er voor Feyenoord moet gaan scoren. Wie dat in ieder geval niet zal doen is Alireza Jahanbahksh. De Iraniër is vanwege politieke redenen niet mee naar Israël. Cyriel Dessers is wel van de partij. De aanwinst zal normaal gesproken zijn debuut maken tegen Maccabi, al lijkt een basisplaats nog te vroeg te komen voor de Belg. Bryan Linssen zal in Haifa naar verwachting opnieuw zijn opwachting maken centraal voorin en op de flanken worden vergezeld door Luis Sinisterra en verrassend genoeg Jens Toornstra. Als middenvelder weet Toornstra het net al geregeld te vinden, nu hij een linie naar voren wordt geposteerd wordt de kans op een treffer natuurlijk nog groter. Scoort Toornstra en wint Feyenoord? Kassa!

WEDTIP
Toornstra scoort en wint > 8.00

Waar kun je Maccabi Haifa – Feyenoord zien op tv?

De wedstrijd Maccabi Haifa – Feyenoord is dinsdagmiddag vanaf 16.30 uur live te zien op ESPN.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO? ZET IN & WIN!