Voorspelling Manchester City – Borussia Dortmund: kan Haaland het ook tegen oude ploeg?

Manchester City - TOTO

Bij de loting voor de Champions League sprongen een aantal affiches meteen in het oog. Een daarvan was natuurlijk Manchester City tegen Borussia Dortmund, het duel tussen de nieuwe en oude club van topspits Erling Haaland. In de Premier League scoort de Noor al aan de lopende band, kan hij het ook tegen zijn voormalige ploeggenoten?

Manchester City – Borussia Dortmund
Poule G Champions League
14 september 2022
21.00 uur, Etihad Stadium, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Nieuwkomers in de Premier League hebben doorgaans een tijdje te maken met aanpassingsproblemen. Maar dat geldt niet voor Haaland. In zijn eerste zes wedstrijden scoorde de spits tien keer. Ongekende, en ook unieke cijfers. Nooit eerder had een speler zo weinig wedstrijden nodig voor zijn eerste tien Premier League-goals. Het past bij het fenomeen Haaland, die bij Borussia Dortmund over drie seizoenen bijna één op één liep over alle competities. En voor RB Salzburg acht treffers in zes Champions League-duels maakte. Woensdag staat Haaland tegenover zijn oude club, waar ze zijn manier van spelen natuurlijk als geen ander kennen. Maar is hij op dit moment wel af te stoppen? Scoort Haaland de eerste treffer voor Manchester City, dan pak je bijna 2,5 keer je inleg!

WEDTIP
Haaland scoort eerste doelpunt > 2.35

Als een van de topfavorieten voor het winnen van de Champions League is Manchester City in eigen stadion natuurlijk ook favoriet tegen Borussia Dortmund. BvB draait in eigen land ook niet geweldig. Afgelopen weekend werd met 3-0 verloren van RB Leipzig. Het zal het vertrouwen van de spelers op weg naar Manchester in ieder geval geen boost hebben gegeven. City kwam vanwege het overlijden van Queen Elizabeth niet in actie en heeft zich dus in alle rust voor kunnen bereiden voor het duel met de Duitsers. We verwachten een grote overwinning voor de thuisploeg. En als we dat dan combineren met een goaltje van Haaland, dan krijgen we een lekkere odd van 5.00!

WEDTIP
Haaland scoort en wint 3-0, 4-0 of 5-0 > 5.00

Waar kun je Manchester City – Borussia Dortmund zien op tv?

De wedstrijd tussen Manchester City en Borussia Dortmund is woensdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO?