Voorspelling Man. City – Liverpool: uitkijken naar frisse Erling Haaland

Etihad Stadium Manchester City | TOTO

We zijn nog maar amper bekomen van de bloedstollende WK-finale, of er staat in Engeland alweer een enorme kraker op het programma. Manchester City ontvangt Liverpool in het toernooi in de League Cup, waarin het vooral uitkijken is naar een niet-WK-ganger.

Manchester City – Liverpool
League Cup
22 december 2022
21.00 uur, Etihad Stadium, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

De wereldtoppers waren er op het WK bijna allemaal. Grootste naam die niet door een blessure ontbrak: Erling Haaland. Zijn Noorwegen werd door het Nederlands Elftal uitgeschakeld in de kwalificaties en dat betekende rust in plaats van het wereldkampioenschap. En dat belooft wat voor de tweede seizoenshelft.

In het eerste gedeelte van zijn debuutseizoen bij Manchester City noteerde Haaland duizelingwekkende cijfers. Achttien treffers maakte de 22-jarige spits in dertien competitiewedstrijden en in de Champions League scoorde Haaland vijf keer in drieënhalve wedstrijd. In de eerste ronde van de FA Cup kreeg de Noor rust, na zijn afwezigheid op het WK verwachten we hem gewoon in de basis. Haaland zal zo vlak na dat gemiste WK erop gebrand zijn zich te laten zien. Maakt ‘ie er twee tegen een waarschijnlijk jong Liverpool?

WEDTIP
Haaland scoort twee keer of meer > 4.90

Waar kun je Manchester City – Liverpool zien op tv?

De wedstrijd Manchester City tegen Liverpool is donderdagavond vanaf 21.00 uur live te zien op ViaPlay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO?