Voorspelling Manchester City – Manchester United: steelt Haaland ook tegen Ten Hag de show?

Etihad Stadium City - TOTO

Na de uitgestelde wedstrijden vanwege het overlijden van Queen Elizabeth en de interlandbreak komt Manchester United eindelijk weer eens in actie in de Premier League. De stadsderby tegen Manchester City wordt de eerste competitiewedstrijd voor de ploeg van Erik ten Hag in een maand!

Manchester City – Manchester United
Premier League
2 oktober 2022
15.00 uur, Etihad Stadium, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Op 4 september versloeg Manchester United Arsenal met 3-1, en het bezorgde de Londense koploper daarmee de voorlopig enige nederlaag van het seizoen. Het was opnieuw een behoorlijke meevaller voor Ten Hag, die na een dramatische competitiestart de rug inmiddels aardig gerecht heeft. Met nederlagen tegen Brentford en Brighton beleefde United een valse start, maar daarna werden vier duels op rij gewonnen.

Die reeks werd ingeleid met een 2-1 overwinning op Liverpool, en daarmee wonnen de Mancunians binnen een paar weken tijd van zowel Arsenal als Liverpool. Met Manchester City wacht nu de derde topper in korte tijd voor Ten Hag. Groot verschil met de vorige twee topduels: dit keer speelt United niet op het eigen Old Trafford. City maakte thuis dit seizoen nog geen misstap en scoorde in drie duels veertien keer. In twee van die wedstrijden maakte Erling Haaland een hattrick en de aanvaller zal toch in het bijzonder gevreesd worden door Ten Hag. Denk jij dat het opnieuw de grote Haaland show wordt? Bekijk dan deze wedtips!

WEDTIS
Haaland scoort eerste doelpunt voor City > 2.40

Haaland scoort in beide helften > 4.50

Haaland scoort een hattrick > 9.50

Waar kun je Manchester City – Manchester United zien op tv?

De wedstrijd Manchester City – Manchester United wordt zondagmiddag vanaf 15.00 uur live uitgezonden op streamingsdienst ViaPlay.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!