Voorspelling PSG – Lille: fleurt Wijnaldum basisplaats op met een assist?

Parc des Princes

Hij viel de laatste weken buiten de boot bij PSG, maar door een blessure van Marco Verratti keert Gini Wijnaldum vrijdagavond weer terug in de basis bij zijn club. Kan hij tegen Lille meteen weer belangrijk zijn voor PSG?PSG – Lille
Ligue 1
29 oktober 2021
21.00 uur, Parc des Princes, Parijs (Fra)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESWijnaldum begon zijn eerste seizoen bij de Franse topclub nog als basisspeler. In de eerste vier competitiewedstrijden en de eerste wedstrijd in de Champions League was onze landgenoot er vanaf het begin bij. Maar in de negen wedstrijden die volgden was dat nog maar één keer het geval. In de laatste vijf wedstrijden die PSG speelde kwam Wijnaldum welgeteld 76 minuten in actie.

Maar nu is concurrent Verratti vier weken uitgeschakeld met een dijbeenblessure en krijgt de oud-middenvelder van PSV en Feyenoord weer een kans. De sterrenploeg van Mauricio Pochettino draait nog niet op volle toeren en als Wijnaldum zich kan onderscheiden lonkt een langer verblijf in de basiself van de Argentijnse trainer. Vrijdagavond tegen Lille krijgt de middenvelder dus een eerste kans. Speelt Wijnaldum zich met een assist in de kijker? Je pakt er bijna vier keer je inleg mee.

WEDTIP
Wijnaldum geeft een assist > 3.75

Waar kun je PSG – Lille zien op tv?

De wedstrijd PSG – Lille wordt vrijdagavond vanaf 21.00 uur live uitgezonden op ZIGGO Sports Voetbal.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!