De laatste Premier League-wedstrijd van 2021 gaat tussen Manchester United en Burnley. De thuisploeg heeft een roerig jaar achter de rug, maar bleef in december wel ongeslagen en wil dat graag zo houden. Op papier moet dat tegen de nummer achttien van de ranglijst geen lastige klus zijn. Lees snel onze voorspellingen en wedtips!

Manchester United – Burnley
Premier League
30 december 2021
21.15 uur, Old Trafford, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

Een prima tweede plek in de competitie, een dramatisch verloren Europa League-finale, de rentree van superster Cristiano Ronaldo en het ontslag van Ole Gunnar Solskjær. Je mag concluderen dat het dit jaar niet saai was bij Manchester United. De club zou nu maar wat graag in rustiger vaarwater terecht willen komen. En het is daar goed naar op weg. Sinds Ralf Rangnick begin december de ontslagen Solskjær opvolgde, verloor United nog geen wedstrijd. Al moet daarbij wel worden aangetekend dat er twee duels werden afgelast. Wij verwachten niet dat er donderdag al een einde komt aan de ongeslagen reeks. Burnley is met slechts één overwinning uit vijftien wedstrijden een van de belangrijkste degradatiekandidaten. We mogen dus weinig wonderen verwachten van de club waar Erik Pieters onder contract staat. We gaan voor winst van United.

WEDTIP
Manchester United wint zonder tegendoelpunt > 2,30

Een echte doelpuntenmachine is Manchester United niet gebleken deze maand. In de laatste vier wedstrijden (inclusief Champions League-duel met Young Boys) vonden The Red Devils maar vier keer het net. We verwachten niet dat de huidige nummer zeven van de Premier League tegen Burnley opeens gaat uithalen. Een zuinige zege voor United.

WEDTIP
Manchester United wint met 1-0 > 6,75

Waar kun je Manchester United – Burnley zien op tv?

Manchester United – Burnley is donderdag vanaf 21.15 uur te zien op Ziggo Sport Select.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots