Voorspelling Manchester United – Liverpool: 8,5 keer je inleg als topscorers scoren bij winst Liverpool

Old Trafford - TOTO

Een heerlijke kraker in Engeland! Op Old Trafford ontvangt Manchester United Liverpool en dat is ook de wedstrijd tussen twee topscorers, Cristiano Ronaldo en Mo Salah.Manchester United – Liverpool
Premier League
24 oktober 2021
17.30 uur, Old Trafford, Manchester (Eng)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESDe Mancunians begonnen uitstekend aan het seizoen, maar inmiddels zit de klad er aardig in. Van de laatste vier competitiewedstrijden werden er drie verloren verloren en eindigde het duel tegen Everton gelijk, waardoor de ploeg van Ole Gunnar Solskjaer na acht wedstrijden op de zesde plaats staat. In de League Cup werd United uitgeschakeld door West Ham United en tegen Atalanta ging het afgelopen woensdag in de Champions League ook bijna mis. United herstelde zich van een 0-2 achterstand en won alsnog met 3-2.

De winnende goal kwam, hoe kan het ook anders, op naam van Cristiano Ronaldo, die daarmee wel eens het hoofd van oud-ploeggenoot Solsjkaer zou kunnen hebben gered. Liverpool heeft de laatste weken juist de wind mee. Met name Mo Salah is op dreef. De Egyptenaar maakte er 12 in de 11 officiële duels die hij dit seizoen speelde en scoorde in slechts één wedstrijd niet. Voor komende zondag zetten we op basis van deze feiten de Betbuilder in. Scoren beide topscorers en wint Liverpool? Je pakt er 8,5 keer je inleg mee!

WEDTIP
Betbuilder: Cristiano Ronaldo en Mo Salah scoren en Liverpool wint > 8.50

Waar kun je Manchester United – Liverpool zien op tv?

De wedstrijd Manchester United – Liverpool wordt zondagmiddag vanaf 17.30 uur live uitgezonden op ZIGGO Sports.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!