Voorspelling AS Monaco – PSV: Eindhovenaren beginnen aan jacht op CL-ticket

AS Monaco - TOTO

PSV moet nog flink wat hordes nemen wil het een plekje in het hoofdtoernooi van de Champions League bemachtigen. De kersvers winnaar van de Johan Cruijff Schaal treft in de derde voorronde met AS Monaco een lastige opponent. De schade in de heenwedstrijd beperken lijkt het devies voor PSV.

AS Monaco – PSV
Derde voorronde Champions League
2 augustus 2022
20.00 uur, Stade Louis II, Monaco

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Het voetbalseizoen is nog nauwelijks begonnen, maar PSV heeft de eerste prijs al binnen. In een zinderende strijd met Ajax om de Johan Cruijff Schaal trok de ploeg van de nieuwe hoofdtrainer Ruud van Nistelrooij met 5-3 aan het langste eind. De Amsterdammers leken een groot gedeelte van de avond de wedstrijd in handen te hebben. PSV slaagde er echter in om Ajax pijn te doen met een lesje effectiviteit. De Brabanders losten zeven schoten tussen de palen, waarvan er vijf in het net verdwenen. De grote man aan PSV-zijde was Guus Til. De middenvelder, die vorig jaar nog bij Feyenoord speelde, maakte drie goals. Kan hij ook zijn doelpuntje meepikken tegen AS Monaco?

WEDTIP
Til scoort > 3,50

PSV had het beter kunnen treffen bij de loting. Monaco werd vorig seizoen derde in de Franse Ligue 1 en is nagenoeg altijd een vaste klant in de groepsfase van een Europees toernooi. Afgelopen jaar strandden de Monegasken in de achtste finale van de Europa League, nadat ze PSV in de poule waren tegengekomen. In Eindhoven werd het 1-2 voor Monaco. Het duel in het prinsdom eindigde in 0-0. Van 2016 tot en met 2019 deed de achtvoudig Frans kampioen mee in de Champions League met als beste resultaat een halve finaleplek in 2017. Het is lastig te zeggen waar het huidige team van Monaco toe in staat is. De voorbereiding beloofde niet veel goeds met slechts twee zeges in zeven wedstrijden. Toch verwachten wij dat de formatie van Philippe Clement er ‘gewoon’ staat dinsdag, maar dat een overwinning nog teveel gevraagd is.

WEDTIP
Een gelijkspel > 3,65

 

Waar kun je AS Monaco – PSV zien op tv?

De wedstrijd AS Monaco – PSV is dinsdag vanaf 20.00 live te volgen op Fox en ESPN.

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN!

 

HOE WERKT TOTO SPORT?