Voorspelling Montenegro – Nederland: Klaassen opnieuw de aanjager van Oranje?

Oranje - TOTO

Voor Oranje dinsdag tegen Noorwegen directe plaatsing voor het WK 2022 kan afdwingen, moet Oranje eerst de horde Montenegro nog nemen. Een uitglijder is niet fataal, maar ook zeker niet wenselijk!Montenegro – Nederland
WK kwalificatie
13 november 2021
20.45 uur, Pod Goricomstadion, Podgorica (Mon)

BEKIJK ALLE WEDOPTIESOranje begint aan het duel met Montenegro met twee punten voorsprong op enig overgebleven concurrent Noorwegen. Verliest Oranje, dan volstaat dinsdag nog altijd een overwinning tegen de Noren voor directe plaatsing voor het WK in Qatar. Maar puntenverlies in Montenegro zal het zelfvertrouwen van het Nederlands Elftal in de richting van die finale in de Kuip niet veel goed doen. Dat wedstrijden als deze niet zomaar drie punten opleveren, weet Oranje sinds de benauwde overwinning in Letland maar al te goed. En in de thuiswedstrijd maakte Montenegro het Nederland in de eerste twintig minuten al knap lastig. Wij gaan voor een kleine zege voor Oranje.

WEDTIP
Correct score: Nederland wint met 0-1, 0-2 of 0-3 > 2.22
In die heenwedstrijd werd het uiteindelijk 4-0. Memphis Depay hielp het Nederlands Elftal met twee treffers over het dode punt. Maar in Montenegro verwachten we geen hoofdrol van de aanvaller van FC Barcelona. In uitwedstrijden is zijn inbreng doorgaans minder beslissend dan in thuiswedstrijden. Sinds het misgelopen WK van 2018 scoorde Depay 26 keer voor Oranje, waarvan slechts vier buiten de Nederlandse landgrenzen. De laatste twee treffers van Oranje in een uitwedstrijd kwamen op naam van Davy Klaassen. Hij tekende in Letland en in Noorwegen voor de enige Nederlandse treffer en samen met zijn openingsdoelpunt tegen Turkije maakte de Ajax-middenvelder in drie van de laatste vijf interlands de eerste goal van het Nederlands Elftal. Tegen Montenegro weer?

WEDTIP
Davy Klaassen eerste doelpuntenmaker Nederland > 5.60

Waar kun je Montenegro – Nederland zien op tv?

De wedstrijd Montenegro – Nederland is zaterdagavond vanaf 20.45 uur live te zien op Nederland 1.Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots
HOE WERKT TOTO SPORT? ZET IN & WIN!