Voorspelling Napoli – Ajax: de schade beperken lijkt het devies

Napoli - TOTO

Een week na de enorme oorwassing tegen Napoli (1-6) krijgt Ajax alweer de kans op revanche. Woensdag staan beide clubs in Italië namelijk alweer tegenover elkaar. Op dit moment lijkt revanche nemen niet erg realistisch voor de Amsterdammers. Als het maar weer niet zo’n pijnlijke avond wordt als vorige week, is het uitgangspunt.

Napoli – Ajax
Poulefase Champions League
12 oktober 2022
18.45 uur, Stadio Diego Armando Maradona, Napels (Ita)

BEKIJK ALLE WEDOPTIES

 

Er is genoeg gezegd en geschreven over Ajax – Napoli. Onderaan de streep is het duidelijk dat de ploeg van Alfred Schreuder simpelweg niet goed genoeg is om deze zware Champions League-poule te overleven. Wat ook duidelijk is geworden, is dat Napoli op dit moment misschien wel het beste team van Europa is. In dat licht bezien kwam de nederlaag voor de Amsterdammers niet als een verrassing, hoewel zes goals om de oren krijgen in een thuiswedstrijd erg pijnlijk blijft. Ajax zal met angst en beven het veld van Stadio Diego Armando Maradona betreden. In ieder geval niet weer zo’n grote nederlaag. Die gedachte hebben de Amsterdammers ongetwijfeld in hun hoofd. Dat verwachten wij ook niet. Een ruime overwinning wordt het wel voor Napoli.

WEDTIP
Price Boost: Napoli wint met 3-1 > 11,00

Een van de krachten van dit Napoli is dat veel verschillende spelers in staat zijn een doelpunt te maken. In de Champions League maakten er al acht man een goal voor Gli Azzurri. Dat is al meer dan de meeste clubs in deze poulefase überhaupt hebben gescoord. Voor onze volgende wedtip hebben we een Betbuilder uitgekozen met treffers van de (mogelijke) voorhoede van Napoli. Durf jij hierop in te zetten?

WEDTIP
Betbuilder: Kvaratskhelia, Raspadori en Politano scoren > 15,00

Waar kun je Napoli – Ajax zien op tv?

De wedstrijd tussen Napoli en Ajax is woensdagavond vanaf 18.45 uur uur live te zien op RTL 7 en Ziggo Sport Voetbal. De voorbeschouwing op RTL 7 begint om 18.00 uur,

Let op: genoemde quoteringen zijn onderhevig aan verandering.
Foto: Pro Shots

ZET IN & WIN! HOE WERKT TOTO SPORT?